.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 1. - 5. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

7. sez., 25. ep.; 8. sez., 1. ep. - 1. siječnja

Da bi razotkrili skupinu koja otima i prodaje novorođenčad, Sydney i Gage glume roditelje. U međuvremenu Walker spašava Alex koja je zarobljena pod ruševinama zgrade.

Da bi razotkrili skupinu koja otima i prodaje novorođenčad, Sydney i Gage glume roditelje. U međuvremenu Walker spašava Alex koja je zarobljena pod ruševinama zgrade.

8. sez., 2. - 3. ep. - 2. siječnja

Policijski novak koji pokušava razotkriti korupciju unutar svoje uprave prisiljen je uzeti Alex za taokinju nakon što su mu smjestili za krađu droge i ubili njegova partnera. Walker mora zaštititi novaka, koji je potomak legendarnog Hayesa Coopera, od korumpiranih časnika.

U indijanskom rezervatu Walker istražuje misterij kipa bizona koji roni prave suze. Gage odlazi na tajni zadatak da bi ulovio dilere droge zvane "Bijeli Bizon", dok Sydney i Alex tijekom ležernog planinarenja nabasaju na dilerski stožer.

8. sez., 4. - 5. ep. - 3. siječnja

Trivetteov prijatelj, profesionalni hrvač, umire pod sumnjivim okolnostima. Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak kao hrvači da bi prikupili dokaze. Na kraju nastavka Walker i ekipa saznaju tragičnu vijest: C. D. je umro.

U prvom dijelu ovoga četverodijelnog nastavka senatorica angažira Walkera da ulovi hakera zvanog Predsjednik koji provaljuje u policijske baze podataka i ubija tajne agente.

8. sez., 6. - 7. ep. - 4. siječnja

U drugom dijelu Predsjednik nastavlja ubijati savezne agente. Walker i ekipa love ga, ali on im nastavlja izmicati.

U trećem dijelu Walker napreduje u lovu na Predsjednika, orijentiravši se na njegove suradnike.

8. sez., 8. - 9. ep. - 5. siječnja

U finalnom nastavku, da bi izbjegao uhićenje, očajan Predsjednik naručuje ubojstvo pripadnika jedinice koja ga lovi. Kada to propadne, otima Alex.

Mlada žena ostavlja bebu kod Alex nakon što joj je muža ubila banda i Alex odlučuje brinuti se o njoj. Dok s Walkerom traži bebinu biološku majku, Alex počne dobivati jutarnje mučnine.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od srijede do petka u popodnenvom terminu na Domi TV!

 Tagovi