.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Vučna služba Miami, 19. - 23. lipnja

Vučna služba Miami 1. sezona - 20
,
hr_HR

'Vučna služba Miami' je reality serija koja prati „Tremont Towing“, obiteljsku tvrtku smještenu u prelijepom i raskošnom okruženju Miami South Beacha.

4. sez., 3. ep. - 19. lipnja

Nakon što sazna zapanjujuću tajnu o Bernice, novi zaposlenik Dave Kosgrove slučajno će se naći u nezavidnoj situaciji na parkiralištu vučne službe i ostaviti ured otpremnika bez nadzora. Osim toga, Bernice će protiv svoje volje postati dadilja.

4. sez., 4. ep. - 20. lipnja

Bernice se priprema za polaganje ispita za stjecanje dozvole za vozača vučne službe. U međuvremenu, Jeromea će ostaviti djevojka nakon što sazna da je u prošlosti bio ženskar. Osim toga, nedostatak suradnje između Robbieja i Pereza dovest će do katastrofalnog pokušaja zapljene.

4. sez., 5. ep. - 21. lipnja

Jerome, koji je odnedavna opet samac, pokušat će neobičnom metodom osvojiti srce bivše djevojke i time ugroziti Tremont. U međuvremenu, Robbie će donijeti šokantnu odluku.

4. sez., 6. ep. - 22. lipnja

Jerome je imao ne baš idealan prvi susret s budućom rodbinom. Bernice pomaže jednom od njezinih omiljenih repera napisati pjesmu, a Robbiejeva najnovija pogreška zasjenit će Perezovu nezgodu na terenu.

4. sez., 7. ep. - 23. lipnja

Javnost je Tremont pogodila tajanstvenim valom mržnje, a Eddie se našao usred svega. Robbie je privremeno suspendiran zbog nezgode s policom osiguranja, Christie se vraća kao stalna zaposlenica, a Bernice testira Perezov autoritet – uz eksplozivne posljedice.

 


 Tagovi