.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Vino strasti, 12. - 18. ožujka

Vino strasti
,
hr_HR

Priča o dvije obitelji koje dijele jednu tajnu.

1. ep. - 12. ožujka

Obitelj Cortázar slavi. Miguel Cortázar uspio je ugovoriti milijunski ugovor kojim će obiteljska vinarija postati jedna od vodećih i najunosnijih u regiji. Zbog toga mu glava obitelji Vicente Cortázar prepušta vodstvo tvrtke kako bi ga nagradio za trud i predanost. Međutim, sve se zakomplicira kada njihov glavni kupac odluči raskinuti ugovor i odluči se za vino obitelji Reverte koja ima manju obiteljsku vinariju koju vode Jesús i sin Daniel. No Miguel to ne želi dopustiti i zaslijepljen pohlepom spreman je učiniti bilo što ne bi li to spriječio. Lucía, Jesúsova kći, odlučila se za život daleko od doma i obitelji. Ali sve se to mijenja kada zbog tragičnog događaja mora doći kući i suočiti se s prošlosti te odustati od odluke za potpuno nov život.

2. ep. - 13. ožujka

Miguel se budi u bolnici, ozlijeđen je i ničega se ne sjeća. Pokušava vratiti pamćenje, ali njegova žena Paula i cijela obitelj trude se da mu to ne uspije. Prilika je to da svi odnosi počnu iznova. Jesu li sposobni spriječiti da on otkrije svoju prošlost? Sve se mijenja kada Miguel dozna da njegova prometna nesreća nije bila nesreća, nego pokušaj ubojstva te se počne pitati zašto su mu to tajili, tko ga je htio ubiti i ono najvažnije - hoće li ponovno pokušati. Vino obitelji Reverte otrovano je i obitelj Cortázar nudi im da im proda svoje grožđe. Reverteovi znaju da su Cortázari zatrovali njihovo vino te Daniel nije spreman dopustiti da bude kako bi oni htjeli.

3. ep. - 14. ožujka

Ma koliko se Cortázari trudili da Miguel odustane od istrage svoje prošlosti, on je odlučio doznati tko ga je htio ubiti. Tako doznaje da je bio angažirao detektiva da uhodi njegovu ženu jer je vjerovao da ima ljubavnika. Zbog toga mu je prva sumnjivica supruga Paula. Paula nije jedina koja nešto krije. Gustavo održava tajnu vezu s tajnicom njihove vinarije. Privatni i poslovni odnos između obitelji Reverte i Cortázar komplicira se. Pablo je novi direktor vinarije, svim se silama trudi da sve poslovne tajne ostanu tajne jer bi u protivnome mogle stajati obitelj bankrota.

4. ep. - 15. ožujka

Bliži se berba grožđa, a Cortázari su odlučili mehanizirati berbu. To je strašna vijest za cijeli kraj jer tako mnogi sezonski radnici, a među njima i Luis, ostaju na ulici. Radnici prijete štrajkom, ali Cortázari ne popuštaju. Samo Miguel i Raúl podupiru radnike, ali svaki zbog svojih razloga. Miguela zabrinjavaju radničke obitelji, a njegov se brat boji Luisa jer ga je vidio kako se ljubi s Paulom. Miguel je spreman na sukob s obitelji ne bi li spriječio otkaze. Zbog toga postaje bliskiji s Lucíjom. Istraga ne napreduje i nitko ne želi doprinijeti novim informacijama. Sve stoji dok istražiteljica Ortega ne donese slike koje upućuju na glavnoga sumnjivca.

5. ep. - 16. ožujka

Luisova smrt u vinogradu otkrila je planove obitelji Reverte. Tajno beru grožđe i zadržavaju dio grožđa za sebe, a dio prodaju vinariji Cortázar. Kad Vicente dozna što se dogodilo, ne dvoji da podnese tužbu i vrati ukradeno grožđe. Nikakva korist od Miguelovih pokušaja da sve mirno riješi. Tužbu mora podnijeti direktor vinarije, a on to više nije. Miguel uskoro doznaje nešto što će donijeti potpuni preokret u slijedu događaja: čini se da je njegova moć u vinariji mnogo veća nego što on misli. Gustavo igra opasnu igru. U strahu da će Cortázari doznati za njegovu nevjeru, traži od ljubavnice Palome da pobaci.

6. ep. - 17. ožujka

Obitelj Cortázar nije spremna dopustiti da novi Miguel uništi sve što su stekli godinama rada. G. Vicente shvaća da je došao trenutak da njegov sin prestane biti direktor vinarije i pokreće svoj plan: obiteljska tužba kako bi ga proglasili nesposobnim. Miguelova situacija direktno se odražava na obitelj Reverte. Miguel im je dao vrlo dobru cijenu za grožđe, ali nakon što ga proglase nesposobnim da vodi tvrtku, poništavaju se i svi ugovori koje je potpisao. Lucía i obitelj nalaze se u novom problemu. Ne nabave li novac i ne vrate li kredit, stupit će na snagu presuda o ovrsi. Imaju dva dana da namaknu novac i vrate kredit.

7. ep. - 18. ožujka

Miguel Cortázar doznaje najnoviju vijest u vezi s pokušajem njegova ubojstva. Krivac se predao. Sad će mu moći vidjeti lice i znati tko je te doznati što ga je navelo da to učini. Miguelov život kreće novim smjerom. U obitelji Reverte nema mjesta radosti. Miguelov povratak ženi teško pogađa Lucíju. Djevojka počinje razmišljati o svom odlasku iz Lasieste. Gustavo pokušava spriječiti da njegova velika tajna izađe na vidjelo.

Seriju 'Vino strasti' ne propustite gledati od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!Tagovi