Doma TV donosi četvrtu sezonu uzbudljive reality serije 'Kraljevi leda', u kojoj se protagonisti vraćaju u Aljasku, gdje prevoze dosad najveće terete preko opasnih terena na kojima moraju biti spremni na sve!

Na male ekrane stiže četvrta sezona 'Kraljeva leda', uzbudljive reality serije o odvažnim vozačima kamiona koji svakodnevno riskiraju život radi dobre zarade, i to vozeći se zamrznutim, ledenim cestama. Svaki trenutak predstavlja novu potencijalnu opasnost po život s kojom vozači izlaze na kraj zahvaljujući svojoj domišljatosti, ali i odlučnosti, bez obzira na količinu iskustva.

U četvrtoj sezoni reality serije, kraljevi leda vraćaju se u Aljasku, prevozeći dosad najveće terete preko najopasnijeg terena s kojim su se susreli. Ali ove sezone dostava prijeko potrebnoga tereta sjeverno od naftnih nalazišta zaljeva Prudhoe samo je početak. Vozači će se latiti smrznutih rijeka i močvara dalje od autoceste Dalton, prevozeći zalihe do nekih od najzabačenijih kanadskih gradova.



Trenutačni kralj leda Jack Jesse želi obraniti svoju titulu, a Lisa Kelly, jedna od rijetkih vozačica na Haul Roadu, bori se kako bi se dokazala u profesiji kojom dominiraju muškarci. Novak Ray Veilleux, kojemu je nedavno propala tvrtka izvan Aljaske, došao je na sjever kako bi vozio i prehranio obitelj, a poznati veterani vozači Hugh Rowland i Alex Debogorski vraćaju se i nastavljaju tradiciju dugu nekoliko desetljeća u borbi rame uz rame. Ulozi su veliki na početku još jedne utrke za zaradom!

Četvrtu sezonu serije 'Kraljevi leda' pratite od ponedjeka do petka na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju