Humoristična serija o Steveu koji svoju odvjetničku karijeru na Manhattanu zamijeni vođenjem bara.

'Sullivan i sin' humoristična je serija o Steveu (Steve Byrne) koji svoju odvjetničku karijeru na Manhattanu zamijeni vođenjem bara u znatno opuštenom okruženju u svom rodnom gradiću Pittsburghu.



Steveova inače stresna svakodnevnica potpuno se promijeni kada sa svojom obitelji doseli u Pittsburgh. U njegovu su se životu tako umjesto odvjetnika našli njegovi stari prijatelji iz djetinjstva; naivni Owen (Owen Benjamin), Ahmeda (Ahmed Nassar) i tvrdoglavi Roy (Roy Wood Jr.).



Uz često suprotne savjete svog simpatičnog oca Jacka Sullivana (Dan Lauria) i stroge majke Korejke Ok Che (Jodi Long) te kritike svoje isfrustrirane i podcijenjene sestre Susan (Vivian Bang); Steve uživa u uvredljivim komentarima osornog Hanka Murphyja (Brian Doyle—Murray) i gleda kako Carol Walsh (Christine Ebersole) neperstano vreba muškarce iz bara. Steve je čak raspirio romantični plamen sa svojom bivšom ljubavi, bolničarkom Melanie Sutton (Valerie Azlynn).

U prvoj epizodi treće sezone, brak Susan i Jasona (Ken Jeong u gostujućoj ulozi) stavljen je na veliku kušnju kad Jason shvati da nikad nije potpuno zadovoljio svoju suprugu u krevetu. Jason zatim dozna da je Owen (poznat i kao Veliki O) u srednjoj školi seksualno zadovoljio Susan. U međuvremenu, Jack i Hank vode suprotstavljene strane u uprizorenju Građanskog rata. Hank je odlučan pobijediti i promijeniti povijest.



Treću sezonu humoristične serije 'Sullivan i sin' pratite od 28. listopada na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju