Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj.

Smještena u San Franciscu, serija 'Ubojstvo prvog stupnja' pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. Serija prati detektive Terryja Englisha i Hildy Mulligan dok istražuju dva naoko nepovezana ubojstva. Međutim, zagonetka se produbljuje kad otkriju da ubojstva imaju zajednički nazivnik, tehnološkog vunderkinda iz Silicijske doline Ericha Blunta.

U policijskom odjelu u San Franciscu uz Terryja i Hildy rade još inspektor David Molk, promišljeni i filozofski nastrojeni policajac koji je vrlo često razredni klaun te njegov čvrsti partner, inspektor Edgar Navarro. Ambiciozni i ozbiljni poručnik Jim Koto njihov je nadređeni.

Blunta u njegovim pothvatima podupiru Bill Wilkerson, njegov dugogodišnji prijatelj, vozač i pilot te Ivana West, genijalna tehnološka direktorica kompanije. Bluntov pravni tim uključuje Davida Hertzberga, grubog odvjetnika i osobu od povjerenja te Warrena Danielsa, legendarnog branitelja koji stiže upomoć kad Blunt postane sumnjiv. S njima će se u sudnici suočiti izvanredna okružna tužiteljica Sonia Perez i agresivni glavni tužitelj Mario Siletti. Dramatična serija 'Ubojstvo prvog stupnja' vodi gledatelje u Terryjev i Hildyn privatni život. Hildy je samohrana majka znatiželjne kćeri dok se Terry brine za teško bolesnu suprugu Emily.

U prvoj epizodi serije je narkoman pronađen ubijen u okrugu Tenderloin. Kada detektivi iz San Francisca Terry English i Hildy Mulligan stignu na mjesto zločina, šokira ih otkriće da bi slučaj mogao biti povezan s najmlađim gradskim milijarderom, tehnološkim genijalcem Erichom Bluntom. No Terry se teško fokusira na posao jer se njegova supruga bori s rakom gušterače u četvrtom stadiju. Baš kad detektivi počnu zatvarati slučaj, Bluntovu lijepu stjuardesu pronađu mrtvu.

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju