Ubojstvo prvog stupnja, 2. sezona

Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
,
Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
hr_HR

PON - PET 15.20

(Murder in the First), SAD, 2015., kriminalistička serija
Tvorci serije: Steven Bochco, Eric Lodal
Izvršni producenti: Steven Bochco, Eric Lodal, Thomas Schlamme

Glume:
Taye Diggs kao Terry English
Kathleen Robertson kao Hildy Mulligan
Ian Anthony Dale kao Jim Koto
Raphael Sbarge kao David Molk
Lombardo Boyar kao Edgar Navarro
Mimi Kirkland kao Louise Mulligan
Currie Graham kao Mario Siletti

Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'. Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

O glumcima:
TAYE DIGGS (Terry English)

Taye Diggs je debitirao u kultnom filmu 'How Stella Got Her Groove Back' a nakon toga su zaredale zapažene uloge u nizu hit serija kao što su 'Ally McBeal', 'Will i Grace', 'Ed', 'Zapadno krilo', 'Privatna praksa', te 'Zakon i red', a najviše ga pamtimo kao Kevina Hilla u istoimenoj seriji. Glumio je i u nagrađivanom filmu 'Chicago' uz bok Renée Zellweger i Catherine Zeta-Jones.

KATHLEEN ROBERTSON (Hildy Mulligan)
Kathleen Robertson bila je zvijezda dječjih filmova u rodnoj Kanadi. Nakon završene srednje škole, preselila je u Los Angeles, gdje je 1994. dobila ulogu Clare Arnold u popularnoj seriji 'Beverly Hills 90210'. Uloga joj je donijela veliku popularnost. Nakon serije, nastavila je s manjim filmskim ulogama i s radom na televiziji, a najpoznatije su joj uloge u filmovima 'Mrak mrak film', 'Black death', 'Static', a ostvarila je i uloge u serijama 'The Business', 'Boss' i 'Motel Bates'.


IAN ANTHONY DALE (Jim Koto)
Ian Anthony Dale je američki glumac poznat po ulogama u serijama 'Hawaii Five-0' i 'Čarobnice', a zapažene epizodne uloge ostvario je u serijama 'Angel', 'Las Vegas', 'JAG', 'CSI' i 'Zločinački umovi'.

 

 

Kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi