Ubojstvo prvog stupnja, 2. sezona

Ubojstvo drugog stupnja, 2. sezona
,
hr_HR

PON - PET 21.20

(Murder in the First), SAD, 2015., kriminalistička serija
Tvorci serije: Steven Bochco, Eric Lodal
Izvršni producenti: Steven Bochco, Eric Lodal, Thomas Schlamme

Glume:
Taye Diggs kao Terry English
Kathleen Robertson kao Hildy Mulligan
Ian Anthony Dale kao Jim Koto
Raphael Sbarge kao David Molk
Lombardo Boyar kao Edgar Navarro
Mimi Kirkland kao Louise Mulligan
Currie Graham kao Mario Siletti

S početkom od 10. rujna Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'. Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

O seriji:
Smještena u San Franciscu, serija 'Ubojstvo prvog stupnja' pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. U ovoj upečatljivoj kriminalističkoj drami Taye Diggs i Kathleen Robertson detektivi su odjela za ubojstva policije San Francisca Terry English i Hildy Mulligan koji istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove. Pod povećalom javnosti tijekom jednog od najšokantnijih zločina u povijesti grada, Mulligan, English i članovi postaje 850 Bryant Street nađu se zarobljeni u urušavajućem sustavu u kojem se mute linije – one između prijatelja i neprijatelja, odanosti i korupcije, zakonitih i protuzakonitih radnji, dobra i zla – dok se uz vanjsku prijetnju bore i protiv prijetnje iznutra.

U premijernoj epizodi druge sezone English i Mulligan brzo se nađu usred brutalnog napada kada dvoje učenika zapuca na školski autobus usred grada. Policija San Francisca mora djelovati brzo da bi zaustavila jedan od najkobnijih napada u skorijoj povijesti – pri čemu je jedan napadač ulovljen dok drugi pobjegne.

Drugu sezonu serije 'Ubojstvo prvog stupnja' pratite od 10. rujna na Doma TV-u.
 Tagovi