U sjeni zakona, 3. - 6. kolovoza

u sjeni zakona, 2. sezona
,
u sjeni zakona, 2. sezona
hr_HR

Prepušteni sami sebi, izolirani i često suočeni s okolnostima koje zamagljuju granicu između dobrog i lošeg, članovi dinamičnog policijskog tima znaju da je najvažnija međusobna odanost i posvećenost zadatku.

2. sezona, epizoda 7 - 3. kolovoza 

Tim hvata bandu provalnika. Ty među njima glumi lopova, a Carter je mamac. No kad sumnjivac čuje da je sve namještaljka, stvari se kompliciraju.

2. sezona, epizoda 8 - 4. kolovoza

Mladi crnac je ubijen, a dokazi upućuju na moguć slučaj korupcije jednog uglednika. Zbog nekih okolnosti, slučaj za Tya ima posebno značenje.

2. sezona, epizoda 9 - 5. kolovoza

Carter, Dean i Jaimie na tajnom su zadatku hvatanja dvojice braće, krijumčara droge koji svoje aktivnosti skrivaju iza uvoza brašna. No stvar polazi po zlu kada Ministarstvo domovinske sigurnosti od njih traži da ne diraju braću kako bi oni mogli uloviti potencijalnog terorista. U međuvremenu, Dean poziva Jaimie na pravi spoj, Ty se predomišlja u vezi sa svojom budućom rastavom, a Cartera čeka velika životna promjena.

2. sezona, epizoda 10 - 6. kolovoza

U drugom dijelu finala sezone tim se i dalje infiltrira u grupu krijumčara droge u nadi da će uhvatiti terorista. No Carter i njegov tim moraju odabrati stranu.

Uzbudljivu seriju "U sjeni zakona" pratite od utorka do srijede u večernjem terminu na Doma Tv-u!Tagovi