U divljini s Bear Gryllsom, 3. sezona

U divljini s Bear Gryllsom, 3. sezona
,
U divljini s Bear Gryllsom, 3. sezona Foto: PR
hr_HR

PON - PET 11.35

(Running Wild With Bear Grylls), SAD, 2014., dokumentarna serija

 Od srijede, 3. lipnja, na Doma TV-u počinje treća sezona uzbudljive dokumentarne serije 'U divljini s Bearom Gryllsom' koja donosi nove i dosad neviđene avanture poznatog junaka i stručnjaka za preživljavanje koji svaku epizodu bira poznate i slavne suputnike da mu se pridruže i testiraju granice vlastite izdržljivosti u divljini.

U drugoj sezoni dokumentarne serije 'U divljini s Bearom Gryllsom' poznati britanski avanturist, pustolov i stručnjak za preživljavanje, vodi poznate glumce i slavne osobe na divlje avanture, tjerajući ih da prijeđu granice svoje izdržljivosti. U svakoj epizodi gledatelje očekuju nove avanture sa zvijezdama koje će uz Beara Gryllsa iskusiti neke od najluđih pustolovina.

(Foto: PR)

Treća sezona dokumentarne serije 'U divljini s Bearom Gryllsom' osim već dobro poznatog britanskog avanturista i pustolova donosi nova lica poput Nicka Jonasa, Courteney Cox, Shaquilla O'Nealla, Julie Roberts i Vanesse Hudgens koji će posjetiti nevjerojatne krajolike i lokacije diljem svijeta na kojima će se suočiti sa životom u divljini. Podrška na svakom koraku bit će Bear Grylls koji će svojim zapanjujućim tehnikama preživljavanja svojim slavnim suputnicima demonstrirati načine kako se izvući iz prijeteće situacije. U svakoj epizodi gledatelje očekuju novi slavni gosti i divlje avanture na kojima će zvijezde uz Beara Gryllsa iskusiti neke od najluđih pustolovina.

Nove avanture neustrašivog Beara Gryllsa i njegovih poznatih suputnika ne propustite pratiti u trećoj sezoni dokumentarne serije 'U divljini s Bearom Gryllsom' od srijede, 3. lipnja na kanalu Doma TV!Tagovi