.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 30. travnja - 6. svibnja

tudizivot
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

3. sez., 49. ep. - 30. travnja

Kako bi zaštitio Ozana, Ozkan počinje raditi u njegovoj blizini. Rahmi donira svoju krv Ekremu kojem pozli. Priznaje Ekremu zbog čega je tajio da mu je Dilara bivša snaha i tako iznova stječe njegovo povjerenje. Azra je i dalje ljubomorna na Damirovu i Hazalinu ljubav. Fotografira automobil koji Hazal krišom vozi i šalje te fotografije medijima. Damir saznaje da je za sve kriva Azra i odlučuje ju skloniti s puta. Nakon što vidi fotografiju, Džihan ugrađuje GPS uređaj u Hazalin auto kako bi je mogao pratiti te pobjesni kad vidi Damira i Hazal zajedno.

3. sez., 50. ep. - 1. svibnja

Ozan odlazi s Javuzom u noćni život. Počinje piti i kockati. U njegovoj se blizini mota Ozkan koji Džihanu prijavi da Ozan kocka. Damir kaže Asuman da mora ući u ljetnikovac. Priznaje Ozanu da je zaljubljen u Hazal i Ozan ga u tome podupire. Asuman se koristi smicalicama kako bi ušla u ljetnikovac. Damirov čovjek Šahin napadne je, pa ona slaže Dilari da ju je napao lopov i tako krišom dostavi mobitel Hazal koji joj je poslao Damir.

3. sez., 51. ep. - 2. svibnja

Hazal ne želi odustati od ljubavi prema Damiru i odlučuje se potajno vjenčati s njim. Vedatova majka Fatma silno želi da njezina kći bude s Džihanom i čini sve kako bi ugrabila priliku da uspije u tom naumu. Ozan i Javuz izlaze u noćni klub s djevojkama s kojima naposljetku odlaze kući. Probudivši se ujutro, Ozan pronalazi mrtvu djevojku kraj sebe. Pokušava doći do Javuza, ali ne uspijeva. Rahmi spašava Ekrema koji se želi ubiti. Ekremova jedina želja je da ga vlastita kći prihvati kao oca.

3. sez., 52. ep. - 3. svibnja

Ozan je podvrgnut testiranju krvi kako bi se vidjelo je li upotrebljavao narkotike. Nalazi testa su negativni. Hazal odluči udati se za Damira i bježi iz kuće. Pri dolasku kući Dilara i Rahmi saznaju da je Hazal pobjegla jer se želi udati za Damira. Dilara upada u trenutku Hazalina i Damirova vjenčanja i puca u Damira. Policija stiže na mjesto zločina. Rahmi preuzima na sebe odgovornost za zločin.

3. sez., 53. ep. - 4. svibnja

Damir se nalazi na intenzivnoj njezi. Hazal želi saznati kako je Damir i zove Asuman da je obavijesti o svemu. Rahmi govori Dilari da joj je Ekrem pravi otac i da želi s njom razgovarati.
Hazal stiže krišom u bolnicu i ondje susreće Džihana. Džihan je bijesan i prijeti Hazal da odustane od Damira ako ne želi da netko pogine.

3. sez., 54. ep. - 5. svibnja

Damir izlazi iz bolnice i upada u Džihanov ured. Govori mu da neće odustati od Hazal. Posvađaju se. Dilara odlazi k Ekremu. Povjeruje mu da je on njezin biološki otac. Dovodi Ekrema u ljetnikovac i priopćava svim ukućanima da je on njezin pravi otac. Ozan saznaje da je Javuz Damirov čovjek i da je plaćeni ubojica.

3. sez., 55. ep. - 6. svibnja

Hazal se nalazi s Damirom u ljetnikovcu. Provode romantičan dan zajedno. Džansu je operirana i njezino se zdravstveno stanje poboljšava. Ozan saznaje iz novina vijest da je pronađeno Azrino tijelo. Džihan i Ozkan odlaze u policiju i kažu što se sve dogodilo. Policija upada u Damirovu kuću i odvodi ga u postaju. Hazal o svemu što se dogodilo saznaje od Asu i iz medija. Džihan i Dilara vjenčaju se u ljetnikovcu. U kući vlada veselje dok se izvan nje odvija prava drama…

 

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi