.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 3. sezona

tuđi život - 8
,
hr_HR

PON - NED 6.00

(Paramparça), Turska, 2016., dramska serija

Redatelj: Cevdet Mercan

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu uspješnice 'Tuđi život' koja je osvojila brojna srca gledatelja.

Nakon što smo svjedočili brojim šokantnim otkrićima, nevjerojatnim obratima, nova sezona donijet će nove intrigantne zaplete.

Zbog gubitka voljene Ajše koja mu je izdahnula u naručju i zbog potpunog kraha obitelji, Džihan je na rubu izdržljivosti. Odlučuje prepustiti tvrtku djeci i pritajiti se u jednom gradiću na obali. Ondje se u tišini suočava sa samim sobom i sa svojom prošlošću ne sluteći kakva ga velika opasnost čeka... S druge pak strane, Harun i Dilara priređuju domjenak kako bi proslavili svoje vjenčanje. Slavlje se održava u ljetnikovcu koji sada nosi novo ime: Erguvan. Na domjenku se pojavljuje neželjena gošća Asuman, Dilarina sestra koja živi u Americi. S namjerom da sve upropasti, Asuman u ljetnikovcu odabire Hazal kao osobu od povjerenja...
Hazal ponovno upada u nevolje, a ovoga puta krvave ruke skupo će ju koštati. Džansu, koja se u tajnosti udala za Deniza, obznanjuje svojoj obitelji da je trudna. Ozkan poludi kada sazna tu sretnu vijest i opet se dovodi u veliku nevolju.

O likovima:

ERKAN PETEKAJA - DŽIHAN

Odgovoran, iskren i uspješan poslovni čovjek. Otac Ozana, Džansu i Hazal. Iako s vremena na vrijeme ima problema s djecom, vrlo im je privržen. Džihan je 20 godina bio u nesretnom braku s Dilarom koji su okončali zajedničkom odlukom. Kad mu je Ajše, u koju se zaljubio i s kojom je pronašao sreću, umrla na rukama, doživio je veliki slom.

EBRU OZKAN - DILARA

Nježna i požrtvovna majka. Pedantna je, uredna, hladna i distancirana. Nakon mnogo godina put joj se napokon susreo s Harunom koji je još od studija strastveno voli i predano se bori za svoju ljubav. Harun je Džihanov zakleti neprijatelj i želi mu oduzeti sve što ima. Dilara se rastala od Džihana i riskirajući sve rodila dijete Harunu i udala se za njega.

BARIŠ FALAJ - HARUN

Moćan poslovni čovjek koji je godinama radio u inozemstvu i stekao veliko bogatstvo, a onda se vratio u svoju zemlju da se osveti Džihanu kojega smatra odgovornim za samoubojstvo svoje sestre Hajal. U velikoj je zavadi s Džihanom. Ne postoji ništa što ne bi mogao učiniti za svoju ljubav prema Dilari.

MINE TUGAJ - ASUMAN

Ambiciozna žena visokog samopouzdanja. Dilarina starija sestra. Godinama je živjela u Americi, proživjela je nekoliko brakova, no nikada nije imala dijete. Rastrošna je i voli muškarce. Asuman je nakon majčine smrti ostala bez novca pa se iz Amerike vratila u Tursku i doselila se k Dilari koju od djetinjstva pokušava nadmašiti.

TOLGA TEKIN - OZKAN

Slabić koji se duboko kaje što svojedobno nije mogao biti dobar otac Hazal koju je smatrao rođenom kćeri i Džansu koju su zamijenili u bolnici i sada pokušava nadoknaditi nedostatke iz prošlosti koliko je god to moguće. U duši je dobar, no ne zna se nositi sa životom.

NURSEL KOSE - KERIMAN


Džansuina rođena teta i teta koja je odgojila Hazal. Živi s bratom Ozkanom i njegovim sinom Džanom Hašmetom. Ne postoji ništa što ne bi učinila za svoju korist. Ima dobro srce, no veoma voli novac.

AHU JAGTU - DŽANDAN

Podla žena koja je poludjela od ljubavi prema Harunu i zbog toga nizala pogrešku za pogreškom sve dok joj nisu oduzeli odvjetničku dozvolu, da bi naposljetku pala u Mahidine šake. Džandan, koja je zbog Ozanove smicalice ostala bez prebijene pare, vrlo je opasna žena.

ERTUGRUL POSTOGLU - JILDIRIM

Džihanov odvjetnik i istodobno njegov jedini prijatelj i povjerenik.

ALINA BOZ - HAZAL

Krivi Džansu za to što su ih zamijenili u bolnici i za život proveden u neimaštini. Problematična je, prkosna i svojevoljna mlada djevojka. Posegnut će za svakim zlom kako bi osigurala vlastitu korist. Često sebe i svoju obitelj dovodi u nevolje. Bijesna je na sve i svakoga, a najviše na Džansu za koju smatra da joj je otela godine prošlosti.

BURAK TOZKOPARAN - OZAN

Živahan mladić koji s vremena na vrijeme ima problema s roditeljima, a u tim trenucima neumjereno reagira i oštro nastupa. Usprkos njegovu temperamentu, Džihan gaji veliko povjerenje prema njemu. Upao je u Džandaninu ljubavnu stupicu, no ubrzo ju je pročitao i osvetio se. Ozan se često uvaljuje u nevolje.

LEJLA TANLAR - DŽANSU

Djevojka koju su Džihan i Dilara odgojili kao svoju, no nije njihova rođena kći. Dražesna je, puna razumijevanja, zrela, topla i iskrena mlada djevojka. Zaljubila se u Deniza i, usprkos protivljenju obitelji, potajice udala se za njega.

TANER TURAN - BURHAN

Denizov otac. Jedan od starih mafijaša čija riječ i dalje vrijedi i sluša se.
 

DŽEJHUN MENGIROGLU - DENIZ

Iskren, hrabar, nepromišljen, osjećajan, obrazovan, pravedan i moralan mladić. Do ušiju zaljubljen je u Džansu. Slijedi stope svojeg oca koji se nakon mnogo godina pojavio u njegovu životu.

AJHAN BOZKURT - ENGIN

Ozkanov šef u automehaničarskoj radionici, no više se ponaša kao njegov partner. Pošteni samac koji samo želi zaraditi za život.DŽIVAN DŽANOVA - G. RAHMI

Nije bio dobar otac kad je Džihan bio dijete, a nije ni sada. Uvijek prvo misli na svoju korist. Iako je s godinama malo omekšao, uvijek se gura kamo mu nije mjesto i neprestano griješi.

HUMEJRA - MAHIDE

Harunova i Hajalina teta, Ajšina pomajka. Mahide vjeruje da je, nakon Hajal, i Ajše izgubila zbog Džihana pa plamen njezine želje za osvetom plamti ljuće nego prije.

 

Seriju 'Tuđi život'  pratite od ponedjeljlka do nedjelje u jutarnjem terminu na Domi TV!

 Tagovi