novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 23. - 29. travnja

tudizivot
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

3. sez., 42. ep. - 23. travnja

Harun se bacio ispred Ozana kako bi ga zaštitio od pucnjave. Harun je teško ranjen. Mithad je na licu mjesta izgubio život, a Jildirim je ranjen. Kako bi sa sebe skinuo sumnju za zločin, Damir je natjerao Azru da ga rani. Džihan i Dilara vode Džansu u kliniku i ondje saznaju što se dogodilo. Džansuina bolest postupno se pogoršava zbog posljedica nemilih događaja. Džihan za pucnjavu saznaje od Ozana, koji je psihički slomljen. Harunu se zdravstveno stanje pogoršava...


3. sez., 43. ep. - 24. travnja

Ozan krivnju za Harunovu smrt prebacuje na sebe. Svi iz vijesti saznaju da je Mithad bio policajac na tajnom zadatku. Hazal je slomljena jer misli da je opet prevarena. Damir uspijeva skinuti sumnju sa sebe za pucnjavu jer cijeli incident uspješno predstavlja kao urotu protiv njega. Damir je zaljubljen u Hazal i odlučuje joj kazati svu istinu o sebi jer ne želi da između njih bude ikakvih tajni. Azri se to nimalo ne sviđa.


3. sez., 44. ep. - 25. travnja

Asuman odlazi u hotel kako bi pokupila novac, a na odlasku iz hotela susreće Halilove ljude. Asuman je stiješnjena uz kut i pokušava pobjeći. Ubrzo saznaje da se Damir nalazi na brodu i puca od ljubomore kad zatekne Damira i Hazal zajedno. Snimi fotografiju na kojoj Damir i Hazal izmjenjuju nježnosti i šalje je Džihanu. Džihan je u potpunom šoku kad vidi fotografiju i priopćava Hazal da zna da je s Damirom. Hazal ga pokušava uvjeriti da je njezina zajednička fotografija s Damirom montirana.


3. sez., 45. ep. - 26. travnja

Ozan je jako potišten zbog Harunove smrti. U baru upoznaje čovjeka po imenu Javuz, koji je zapravo Damirov čovjek koji pokušava zaštititi Ozana zato što je Hazalin brat. Džansu ne vjeruje u svoj oporavak. Dilara i Džihan traže pomoć liječnika pa im kuću dolazi mlada Asli koja također boluje od Parkinsonove bolesti. Džihan, Rahmi i Ozkan su u policijskoj postaji i opisuju Refiku što se dogodilo. Azra je sve više ljubomorna na Damirovu i Hazalinu ljubav. Džihan vrši pritisak na Asuman da se vrati u Ameriku, a ona mu govori da se ne može vratiti jer će ondje biti uhićena.


3. sez., 46. ep. - 27. travnja

Džihan i Rahmi svađaju s Ozanom i primijete pištolj oko njegova pojasa, te mu pokušavaju oteti pištolj koji opali. Metak je okrznuo Ozanovu ruku. Ozan se iživcira i napušta mjesto događaja s pištoljem oko pojasa. Čak i da ga žele zaustaviti, Džihan i Rahmi to nisu u stanju učiniti. U strahu da bi Ozan mogao učiniti nešto nepromišljeno, Džihan ga prijavljuje policiji. Policija uhiti Ozana koji noć provede u pritvoru. Dok Damir i Hazal uživaju u svojoj zaljubljenosti, Džansu pronalazi utjehu u brizi za Alaza.


3. sez., 47. ep. - 28. travnja

Džihan otkriva da je Ekrem osramotio Dilaru i naljuti se na Rahmija. Odnosi između njih dvoje opet su zategnuti. Rahmi i Ozan počinju živjeti kod Ozkana. Džihan i Dilara saznaju da je Harun sve dionice tvrtke ERG prebacio na Ozana i u šoku su zbog toga. Asuman nagovara Azru da njih dvije udruže snage protiv Demira i Hazal.


3. sez., 48. ep. - 29. travnja

Džihan želi razgovarati s Ozanom o kupnji dionica. Ozan od Damira saznaje da je postao poslovni partner u tvrtki ERG. Želi raditi zajedno s Damirom i stvoriti svoje poslovno carstvo. Protivi se prodaji svojih dionica Džihanu. Hazal i Damir odlaze k njegovoj obitelji, gdje je Damir za Hazal pripremio posebno iznenađenje.

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.
 Tagovi