.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 22. - 28. siječnja

tuđi život - 8
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

2. sez., 22. ep. - 22. siječnja

Ozan je saznao da je Dilara trudna s najvećim neprijateljem njegova oca. Nema namjeru prihvatiti Harunovo dijete kao svoga brata. Dilara se boji da će zbog djeteta koje nosi izgubiti ugled, ali i svoju ostalu djecu. Što će se dogoditi ako Harun sazna da je Dilara trudna?
Džihan pati zbog Gulserenine smrti te nastoji održati svoju obitelj na okupu. Međutim, sad je vrijeme da zatomi svoju bol, stoga je Dilari odlučio ponuditi nešto što nitko nije očekivao.
Deniz ne može prihvatiti to što je ostao bez Džansu te je odlučio saznati zašto je g. Rahmi bio tako grub prema njemu. Njihov obračun bit će žestok. Harun odlazi k svojoj teti Mahide te joj kaže da mu je potrebna.
 

2. sez., 23. ep. - 23. siječnja

Džihan je bio kod matičara da bi odredili datum Dilarina i njegova vjenčanja, a istog se dana u ime svoje tvrtke priključio poslovnome sastanku. U sobu za sastanak zabunom je ušla i psihijatrica Ajše koja je u isto vrijeme boravila u tome hotelu. Događaji koji će uslijediti ispreplesti će Džihanov i Ajšin životni put. I dok Dilara pred matičarem čeka Džihana, sprema joj se veliko iznenađenje.
Džandan Jildirima drži u šaci, što joj omogućava da sazna tajne vezane uz Džihanove tvrtke. Džandan želi iskoristiti te tajne kako bi se iznova zbližila s Harunom, međutim Harun je ljuti te se latio pištolja. Džandan je shvatila da je Harun želi ubiti te je odlučila pobjeći, no nije ni svjesna da hrli u smrt.

2. sez., 24. ep. - 24. siječnja

Dilara je pred matičarem te čeka Džihana. U trenutku kad je u prostoriju ušao Harun Dilara se prenerazila. Džihan je uspio izaći iz sobe u koju su ga zaključali te ponovno sreće Ajše. Iako se Džihan ponovno vjenčao s Dilarom, ne namjerava odustati od svoje ljubavi.
Hazal je s pomoću spletki sve uspjela okrenuti jedne protiv drugih, a ovaj put trn u oku joj je Sema koja ne podnosi Hazaline laži i klevete. Sema zbog toga odlazi iz vile obitelji Gurpinar. Džihan se u bolnici bori za život. Međutim, čim se osvijestio, u posjet mu dolazi netko koga nije očekivao.
G. Rahmi u Harunovoj je kući ostavio pištolj za koji Džihan ima dozvolu. G. Rahmi je shvatio da bi Džihan mogao imati problema te smjesta kreće u akciju. Iz Harunove kuće mora uzeti taj pištolj. Međutim, kako će ući u Harunovu kuću čuvanu poput utvrde? Ozan traži neko rješenje, a pomoć mu pruži Ozkan. I dok se Ozan i Ozkan nastoje izvući iz nevolje, njihova situacija postaje sve teža.2. sez., 25. ep. - 25. siječnja

Dilara i Džihan vode Hazal k psihijatru, ali na vratima ih, na Džihanovo veliko iznenađenje, dočeka Ajše. To neće biti jedini njihov susret toga dana.
Mahide je Džandan odvela iz bolnice, smjestila u svoju kuću te joj je ponudila nešto što Džandan neće moći odbiti. Mahide, Harun i Ajše povezuje zajednička prošlost. Ozkan je uhvaćen dok je tragao za Džihanovim pištoljem u Harunovoj kući te je odveden u zatvor. Džihan je saznao što se dogodilo te je jako ljut, ali neugodno će ga iznenaditi snimke koje će vidjeti u policijskoj postaji.

2. sez., 26. ep. - 26. siječnja

Hazalina velika laž izašla je na vidjelo, a Džihan je pomahnitao od srdžbe. Hazal se uplašila te je od Emraha tražila da joj pomogne. Hazal odlazi k svojoj psihijatrici Ajše kojoj nehotice otkrije jednu od najvećih obiteljski tajni. Harun ne može zaboraviti Dilaru. Odlučan je u nakani da se obračuna s Džandan. Harun će joj pokušati uzeti ono najvrednije što ima...
Džihanov i Ozanov odnos gori je nego ikad. Deniz misli da je njegova majka uzela novac od g. Rahmija kako bi ga odvojila od Džansu te kreće u potragu za novcem. Ne preostaje mu ništa drugo nego da proda kuću kako bi g. Rahmiju vratio novac. I dok Džihan u čudu sluša kako njegov otac razgovara s Denizom, vilom će se prolomiti Dilarin vrisak.2. sez., 27. ep. - 27. siječnja

Dilara je u naručje primila svoga sina Demira, a Džihan se obvezao da će njezinu djetetu biti otac. Ozan ne namjerava prihvatiti bebu svoje majke. G. Rahmi objasnio je Džihanu zašto je Deniz došao u vilu i bacio mu novac u lice te mu kaže odakle poznaje njegovu majku. Ozan je saznao da je njegov otac platio Zejnep da bi je udaljio od njega.
Hazal odlazi na terapiju k svojoj psihijatrici Ajše. Ondje se nalazi i Harun koji je došao posjetiti Ajše. Hazal je odlučila da će dokrajčiti Džansuin i Denizov odnos. Povodom svoga osamnaestog rođendana organizirala je zabavu na kojoj je nastupila Edže Sečkin. Dar koji joj je pripremila Džansu nikad neće moći zaboraviti.

2. sez., 28. ep. - 28. siječnja

DENIZ je u nevjerici otišao s Hazaline rođendanske zabave, ali čeka ga još jedno veliko iznenađenje. DENIZ misli da je g. Rahmi odgovoran za smrt njegove majke te odlazi u vilu da bi se obračunao s njime. U vili se napokon mora suočiti s prošlošću svoje majke. Džihan je odlučio da više neće nijemo promatrati sva Hazalina nedjela. Demirova dadilja Sevinč pomagala je Hazal.
Harun je saznao da je Dilara rodila. Siguran je da je Demir njegov sin. Gđa Mahide koristi zakladu kao ispriku za odlazak u vilu te ondje uzme nešto što pripada Demiru. Harun je odlučio da će od Dilare tražiti da mu pruži još jednu priliku. Misli da će imati priliku razgovarati s njom u četiri oka, ali Džandan će mu pomrsiti planove.

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.

 Tagovi