.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 20. - 24. studenog

Tuđi život (Foto: PR) - 3
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

 6. ep. - 20. studenog

Džihan je počeo plaćati privatno zdravstveno osiguranje Hazal i Gulseren te traži privatnu školu za Hazal.

Gulseren je u Džihanovu autu ispala ogrlica, no Džihan ju je našao i uzeo. Igrom slučaja istu ogrlicu poslije nalazi Džihanov otac u džepu svoga sina.

Džihanov odvjetnik odlazi u posjet Alperu i kaže mu da Džihan želi raskinuti partnerski odnos. Alper je izvan sebe od ljutnje te odlazi k Dilari i prijeti joj da će svima otkriti njezinu i Džihanovu tajnu ukoliko Džihan raskine partnerstvo s njime.

Džihan i Gulserenina najbolja prijateljica Derja smišljaju plan kako da nađu bolji posao za Gulseren. Derja uspijeva nagovoriti Gulseren da da otkaz u tvornici tekstila i ode na razgovor za posao u korisničkoj službi jedne turističke agencije. Gulseren ne zna da je posao dobila zahvaljujući Džihanu.
 


 

7. ep. - 21. studenog

Džihanov otac nenajavljeno je došao na večeru i svima pokazao Gulsereninu ogrlicu. Svi krive Gulseren jer misle da je zavela Džihana. Svi su pogrešno protumačili to što se dogodilo, a Hazal kaže Gulseren da se srami što je njezina kći. Hazaline riječi posve su shrvale Gulseren, koja odlazi k svojoj najboljoj prijateljici Derji i kod nje prespava. Džihan je srdit i traži od svoga oca da napusti njegovu kuću.

Hazal je iste noći saznala da joj je otac redovito slao novac, ali i to da ga je Keriman svaki put zadržala za sebe.

8. ep. - 22. studenog

Keriman i Gulseren su se posvađale. Keriman je optužila Gulseren za nevjeru. Gulseren se više nije mogla obuzdati te je ošamarila Keriman. Nakon toga Keriman se zaklinje da će se osvetiti Gulseren te zove svoga brata u Njemačkoj i kaže mu da ga Gulseren vara s Džihanom. On od nje traži da kuću stavi pod hipoteku, što Keriman ovaj put objeručke prihvaća. Međutim, Keriman će ubrzo shvatiti da ju je odvjetnik prevario.


9. ep. - 23. studenog

Gulseren šalje Džansu e-mail u kojem joj želi objasniti svoje osjećaje. Džansu vjeruje da su njezini osjećaji iskreni te je poziva da dođe po nju. Džansu kaže Gulseren da želi živjeti s njome, ali Gulseren joj kaže da će živjeti zajedno kad bude u mogućnosti primiti je k sebi. Nakon njihova razgovora Džansu se vraća kući.

10. ep. - 24. studenog

Nakon Džihanove i Dilarine svađe u vezi s promijenjenim telefonskim razgovorom, Džihanov otac Rahmi odluči sve priznati Džihanu i za sve optužiti Dilaru.

Gulseren je žao što ne provodi dovoljno vremena s Džansu, a Džihan smišlja plan kako da ih zbliži. Svi djelatnici iz Gulserenina ureda zbog uspješnog rada nagrađeni su odmorom, a smještaj će dobiti u jednom od Džihanovih hotela. Čim je od uprave primila tu vijest, Gulseren poziva Džansu da joj se pridruži. Džansu od Dilare traži da joj dopusti da ode na odmor s Gulseren, ali Dilara odbija to učiniti. Dilara misli da će Džansu, Džihan i Gulseren zajedno otići na odmor. Unatoč Dilarinu protivljenju, Džansu odlazi na putovanje s Gulseren.


Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi