.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 19. - 25. ožujka

tudizivot
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

3. sez., 8. ep. - 19. ožujka

Svi su šokirani viješću da je Hazal uhićena. Dok Hazal priznaje krivnju, Džihan uz Mithatovu pomoć kreće u potragu za Ozgurovom obitelji. Dilara saznaje da je nož koji ima kod sebe lažan. Sigurna je da Harun ima svoje prste u tome. Razdor između njih produbljuje se kad Dilara upita Haruna je li joj suprug ili neprijatelj.
Harun je jako potresen vidjevši da Dilara ne reagira na prijetnje koje mu upućuje Džihan. Dilara slaže Harunu da se nalazi s Džihanom, ali nije svjesna da je netko prati. Džandan i Asuman u velikoj su nevolji. Kad ih pronađu krijumčari dijamanata i zatraže ih da im vrate dijamante, dijamanti netragom nestaju.
Džansu odlučuje roditi dijete pod svaku cijenu. Deniz polako počinje prihvaćati njezinu odluku. Gospodin Burhan želi se naći s Džansu rabeći kao izliku probleme sa svojim sinom. Džansu ulazi u auto gospodina Burhana, ali ne zna da će im to putovanje promijeniti živote. Gospođu Mahide posjećuje neočekivani gost...

3. sez., 9. ep. - 20. ožujka

Gospodin Burhan izgubi kontrolu nad upravljačem auta u kojem se nalazi i Džansu pa automobil završi u provaliji. U blizini nema nikoga tko je vidio automobilsku nesreću i tko bi mogao pomoći unesrećenima...
Čekajući Džansu da završi s tečajem za trudnice, Deniz shvaća da je nešto pošlo po zlu. Deniz javlja Džihanu da je Džansu nestala. Svi su u potrazi za Džansu o kojoj nema nikakvih vijesti.
Nakon nekoliko sati Deniz dobije telefonski poziv i saznaje bolnu vijest. Cijela obitelj kreće u bolnicu u koju su dovezeni Džansu i gospodin Burhan, ali stanje koje ondje zatječu nije nimalo utješno. Nailaze na liječnike, intenzivnu njegu, sprovod, gubitak i žalost zbog preminulih.
Gospođa Mahide priprema CD na kojem su snimljena priznanja i odnosi ga Dilari. Asuman iskorištava priliku što Dilara nije kod kuće te uzima taj CD i smjesta ga nosi k Džandan. One sada imaju novi adut u rukama. Selma dobije Džihanove upute kako da obriše Hazalino ime iz Harunove tvrtke koja služi kao paravan. Zbog toga se sastaje s tajnovitim hakerom koji se šokira čuvši Hazalino ime...

3. sez., 10. ep. - 21. ožujka

Džansu se budi iz kome, ali ne zna da je izgubila dijete. Dilara nema hrabrosti reći Džansu istinu pa njezine laži dodatno zakompliciraju situaciju. Gospodin Rahmi odlazi na grob Ajše, a ondje zatječe gospođu Mahide. Gospodin Rahmi shvaća da više nema izlaza i odluči se predati policiji.
Nakon smrti gospodina Burhana gospođa Mahide rabi priliku kako bi pronašla novog saveznika. Asuman je prava osoba koja može provesti zlobne planove gospođe Mahide. Njih dvije osnivaju snažan savez. Asuman nije svjesna da joj pojava gospodina Ekrema predstavlja novi i moćni adut u rukama.
Dilara od Džihana doznaje za Harunove prljave poslove i odlučuje zatražiti rastavu.24 Dok Dilara i Harun satima pregovaraju o uvjetima rastave, maskirani muškarci upadaju u ljetnikovac i odnose Alaza.

3. sez., 11. ep. - 22. ožujka

Harun pobjesni kad mu Dilara kaže da je Alaz nestao. Preostaje mu samo jedan izlaz da nađe sina živog i zdravog. Mora otići u Dubrovnik i naći se s Damirom komu će se u potpunosti pokoriti... Harunov je život u opasnosti koliko i Alazov.
I Džihan rabi sve svoje mogućnosti kako bi pronašao Alaza. Odlazi na adresu koju mu je dao Mithat i ondje zatječe oružani sukob. Džihan je jako blizu da sazna Mithatov pravi identitet. Gospođa Mahide ovaj će put nastradati zbog vlastite žudnje za osvetom koja ne jenjava...
Gospodin Ekrem koji se iznenada pojavljuje nakon mnogo godina Asumanin je važan adut protiv Dilare iako ona toga još nije svjesna. Dilara je u teškoj situaciji zbog straha da će se otkriti tajna koju je godinama brižno čuvala.

3. sez., 12. ep. - 23. ožujka

Harun doznaje da je Ozan njegov biološki sin. Misleći da je zbog toga u prednosti pred Džihanom, odlučuje zaprijetiti Dilari. Džihan primjećuje da se Dilara ne želi rastati od Haruna i odlučuje saznati zbog čega je i dalje prisiljena biti s njim.
S druge strane, Džihan kreće u potragu za Mithatom. Mithat rabi lažno ime “Alfa” . Prisiljen je biti na oprezu i držati se podalje Hazal. Asuman odlučuje napraviti test DNK-a kako bi dokazala da je gospodin Ekrem Dilarin otac. Ali Ekrem se odlučuje pojaviti pred Dilarom kako bi joj rekao istinu.
Džansu u sirotištu posjećuje bebu pod imenom Emre i ubrzo postaje jako vezana za njega. Zbog sve boli koju je nedavno proživjela, Džansu je posve slomljena kad sazna da je beba dana na posvojenje. Džansu je nepokolebljiva, želi pod svaku cijenu prisvojiti bebu iako su metode koje je odabrala jako opasne.

3. sez., 13. ep. - 24. ožujka

Džansu dolazi s bebom u naručju pred Hazalina vrata, ali nije nimalo svjesna kakvu je pogrešku učinila. Hazal je uplašena zbog Džansuina psihičkog stanja, no beba Emre predstavlja veći strah za obje.
Mithat je zaljubljen u Hazal, ali odlučuje prekinuti tu vezu zato što ne smije otkriti da je policajac na tajnom zadatku. Hazal odlazi k Mithatu, ali u njegovoj kući zatječe prizor koji će je slomiti. Gospodin Rahmi odlučan je u namjeri da se okoristi Asumaninim i Džandaninim savezništvom.
Dilara doznaje da je Džansu otela bebu Emrea i odlazi iz kuće kako bi je pronašla. Na povratku zatječe Damira i Alaza u ljetnikovcu. Dilara je očajna. S druge strane, Harun se uvalio u nevolju u Dubrovniku i ne zna što se događa u ljetnikovcu. Dilara traži Džihanovu pomoć.

3. sez., 14. ep. - 25. ožujka

Fejzu, koja je posvojila malog Emrea, uznemiravaju Džansuini posjeti. Fejza više ne može podnijeti ponašanje Džansu koja se ponaša kao da je Emreova majka pa izbaci Džansu iz kuće. Jedini način da se Džansu, koja uz fizičku bolest i duševno propada, vrati u život jest maleni Emre... Dilara koja gleda kako joj kći pred očima iz dana u dan propada osjeća se bespomoćno pa odluči suočiti se s Emreovom obitelji i za dijete im nudi prvo jedan, a onda pet milijuna lira. Dilara se zubima i noktima bori i s Fejzom i mužem koji je u čudu promatraju dok vodi pregovore za dijete.
Harun, koji jedva čeka Ozanu priznati da je njegov rođeni sin, prihvaća Džihanov poziv na večeru. Dok planira da će se na toj večeri, koja će okupiti cijelu obitelj, o svemu otvoreno razgovarati, događaji se razviju u potpuno neočekivanom smjeru. A istina koja će se pojaviti pred Ozanom koji istražuje razlog primirja između Džihana i Haruna protiv njihove će volje svima promijeniti živote...

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.
 Tagovi