.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 15. - 21. siječnja

tuđi život - 8
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

2. sez., 15. ep. - 15. siječnja

Dilara, koja je saznala da je trudna, odluči Džandan povjeriti svoje brigu o tome hoće li roditi ili ne, čime odabere najgoru osobu. Džandan je u šoku zbog Dilarine trudnoće i shvativši da će se Harun i Dilara vjenčati, odluči se na suradnju s Džihanom.
Džihan, koji sazna da će se Dilara udati za njegova neprijatelja Haruna, shvaća da treba iskoristiti poznanstvo s Džandan da dokrajči Haruna. Prilikom Džihanova i Harunova suočavanja Harun istresa bijes na Džihana nazivajući ga „sestrinim ubojicom“. Dilara je, međutim, gluha na sve istine.
Gulseren, koja se priprema za brak s Džihanom i bira si vjenčanicu, u otmjenom restoranu u kojem se trebaju naći čuje govorkanja o sebi. Gulseren iživcirana napušta restoran, a kod kuće je izložena Hazalinu ponižavanju. Više nije moguće živjeti s Hazal. Hazal, koju Gulseren otjera od kuće, to iskoristiti kao priliku da opet naudi Džansu.

2. sez., 16. ep. - 16. siječnja

Dilara, koja se odlučila udati za Haruna i roditi njegovo dijete, doživi veliki slom kad istina o Harunu izađe na vidjelo. No najviše je rastuži to što je istinu o Harunu saznala od Džihana... Dilara napušta vilu, a jedino joj je utočište netko iz prošlosti...
Gulseren, koja se sprema udati za Džihana, dijeli s Džansu sumnje koje je izjedaju. Džihana, koji odlazi k Gulseren ne bi li mu oprostila, ondje čeka veliko iznenađenje... S druge strane, Hazal koja je uz Džihana počela živjeti luksuznim životom, opet se uvali u nevolju.
Džihan je odlučan osvetiti se Harunu koji mu je razorio obitelj te uzima svoj pištolj iz ladice. Pokušavajući ga spriječiti, Jildirim kreće prema njemu i prilikom naguravanja njih dvojice, pištolj opali...

2. sez., 17. ep. - 17. siječnja

Džihan slučajno pronađe Dilarine snimke s ultrazvuka dok ona svima taji trudnoću i dojuri k njoj. Sad će se promijeniti stvari u svim odnosima. Dilara, kojoj se bliži istek zakonskog vremena za pobačaj, mora donijeti odluku.
Ozkan, čiji su se osjećaji prema Gulseren ponovno rasplamsali, koristi napetosti između Džihana i nje da se opet ponada. Gulseren na posvema neočekivan način doživi kulminaciju svih problema koji su se nakupljali. Ne može ostati ravnodušna na jednu scenu kojoj slučajno posvjedoči te se nađe u nevolji.
Harun vjeruje da se više neće moći približiti Dilari i da ju je u potpunosti izgubio te kreće k Džandan koju smatra odgovornom za sve to. Iako je štite Jildirim i Džihan, Džandan doživljava udarac gdje to najmanje očekuje. Nađe se oči u oči sa smrti...

2. sez., 18. ep. - 18. siječnja

Džihan poludi vidjevši Haruna u vili i ne uspije kontrolirati živce. Zbog nemilosrdne tučnjave Haruna i Džihana Dilara je sva izvan sebe i onesvijesti se. Pozovu liječnika u vilu, ali Dilari je stalo jedino do toga da Ozan, čije ozdravljenje iščekuje, ne sazna da je trudna.
Rahmi sazna za vezu između Haruna i Dilare i dojuri k Harunu.89 88 88 Rahmija, koji je stalno na granici toga da umre ili ubije, potrese Harunovo priznanje: „Koliko god bio neprijatelj Džihanu, toliko sam zaljubljen u Dilaru…“
Gulseren, koja iznova planira svoju budućnost, otkrije povezanost između Haruna i gospođe Čigdem i sve kaže Džihanu. Gulseren i Džihan shvaćaju da nemaju drugog izbora nego odmah se vjenčati.

2. sez., 19. ep. - 19. siječnja

Dilara odlazi s Džihanom u London kako bi pobacila Harunovo dijete. Nalazi se na pragu velike odluke: pobaciti ili ne pobaciti. Ili će pobaciti ili će ponovno biti majka...
Džihan, koji u teškim danima ne ostavlja Dilaru samu, potresen je njenim priznanjem: “Da te bar nisam izgubila.” Dok se Dilara, koja misli da ju je Harun prevario, približava Džihanu, on određuje datum za vjenčanje s Gulseren.
Harun nikako ne može prihvatiti da je izgubio Dilaru, a njezine riječi „vraćam se mužu“ duboko ga potresu. Odlučan je u potpunosti izbaciti iz njihovih života Džihana kojeg vidi kao jedinu zapreku između sebe i Dilare.

2. sez., 20. ep. - 20. siječnja

Dilara odluči odseliti se u Ameriku i ondje roditi dijete te tu odluku priopći Gulseren. Taj razgovor otopi led između dviju žena i Dilara povjeri Gulseren kćeri na brigu i čuvanje. Ukućani koji ne znaju za Dilarin odlazak za večerom posljednji put sjedaju zajedno za stol.
Prijeđene su sve zapreke između Džihana i Gulseren, počinje novi sretni život za sve. Dolazi i dan vjenčanja. Džansu je pozvala Deniza na vjenčanje i jako je sretna. Ali ta sreća bit će narušena kad načuje razgovor između Deniza i Rahmija.
Harun je u strahu da će se Dilara vratiti Džihanu te unajmi plaćenog ubojicu da ga ubije, a potom sazna da se on ženi s Gulseren. Harun pokuša zaustaviti plaćenog ubojicu, no već se krenulo putem koji nema povratka... Povrh svega, na vjenčanja dolazi još netko neočekivan s pištoljem u rukama...

2. sez., 21. ep. - 21. siječnja 

Na mjestu ceremonije nalaze se Harunov plaćeni ubojica i Zejnepin bivši muž Bulent kako bi krvlju oblili Džihanovo i Gulserenino vjenčanje. Jedan od pištolja uperen je u Džihana, drugi u Ozana. Dok Džihan i Gulseren primaju čestitke na svoj najsretniji dan, odjednom odjekne pucanj pištolja. Sve će šokirati tko je pogođen u tome metežu...
Za Džihana i Ozana ništa više neće biti kao prije. Gurpinari žaluju... Baš kao što je Gulseren rekla, željeli bi da je sve što se dogodilo samo san, no, nažalost, istina je

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi