.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 13. - 17. studenog

tuđi život 3
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

1. ep. - 13. studenog

Gulseren je mlada žena u visokom stupnju trudnoće, koja živi u oskudici. Jednog dana otišla je u kupnju, nakon čega ju je neiskusna vozačica udarila autom. Na putu do bolnice puknuo joj je vodenjak te je počela rađati. Neiskusna vozačica i njezin suvozač svjesni su svoje krivice te Gulseren odluče odvesti u najbližu privatnu bolnicu kako ih ne bi tužila.

Dilara Gurpinar je djevojka iz bogate obitelji koja je dovezena u privatnu bolnicu na porod u isto vrijeme kad i Gulseren. Njihova prezimena su vrlo slična, a smetena medicinska sestra učinila je pogrešku zbog koje će se sudbine njihovih dviju novorođenih djevojčica zauvijek promijeniti.

Nakon puno godina nitko ne primjećuje pogrešku koja se dogodila. Džansu i Hazal napunile su petnaest godina, a još ne znaju istinu.

2. ep. - 14. studenog

Svi se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Džansu je to dozlogrdilo te je odlučila pronaći svoju biološku majku. Njezin brat Ozan odluči joj pomoći te njih dvoje odlaze u bolnicu u kojoj se Džansu rodila. Ondje neprimjetno uđu u arhiv iz kojeg odluče ukrasti karton s imenom i adresom Džansuine biološke majke.

Gulseren je dozlogrdilo biti žrtva napastovanja svoga šefa. Odlučila je dati otkaz, nakon čega se zaposlila kao konobarica u kafiću. Hazal i njezini prijatelji slučajno dođu u kafić u kojem radi Gulseren. Hazal se osjeća posramljeno te odluči posve ignorirati svoju majku.

Džansu je saznala gdje Gulseren radi te odlazi u kafić posjetiti je. Dok je čekala ispred kafića, Džansu je opljačkana, a Gulseren je odvodi u bolnicu. Džiha odlazi u bolnicu po Džansu te se on i Gulseren iznova susreću. Gulseren i Džihan ovoga puta su se i službeno upoznali.

3. ep. - 15. studenog

Hazal je saznala gdje Džihan radi te odlazi u njegov ured. Hazal Džihanovoj pomoćnici i partneru kaže da je ona Džihanova biološka kći, što njih dvoje u šoku protumače kao da Džihan ima kćer s drugom ženom. Džihanov partner Alper nazvao je svoju ženu Solmaz i obavijestio je o tome što je upravo saznao. Solmaz je to doživjela kao dugo očekivanu priliku da ugrozi Dilarin ugled u visokom društvu.

Gulserenina šogorica Keriman odluči nazvati njezina supruga koji živi u Njemačkoj i reći mu da je tijekom poroda njegova i Gulserenina kći zamijenjena s drugom djevojčicom. Gulseren ne uspijeva doći do svoga brata, poslije saznaje da je u zatvoru.

Gulseran odlazi u Džansuinu školu kako bi je posjetila. Sa sobom je ponijela svoju fotografiju koja je snimljena dok je bila trudna s Džansu. Dilara je saznala za to i jako se uznemirila. Ljubomora je tjera da posjeti Džansu u školi i tako upozna svoju biološku kćer. Dilara i Hazal odlaze u kupnju i provedu dan zajedno.

4. ep. - 16. studenog

Gulseren odlazi u policijsku postaju kako bi prijavila nestanak njezine kćeri Hazal te ondje kaže da misli da su je oteli Džihan i Dilara. Gulseren zove svoju kćer koja joj se napokon javi i kaže da je kod kuće. Gulseren se nakon toga vratila kući i zatekla svoju kćer s obiljem novih darova. Na zaslonu Hazalina novog iPada vidjela je Dilarinu i Hazalinu fotografiju, što je posve izludi. Odlučila je posjetiti Dilaru i vratiti joj darove, što strašno uznemiri Hazal.

Hazal se promijenila te se počela drukčije ponašati čak i prema svojim prijateljima u školi. Svima je rekla da je kći bogataša koji posjeduje pomodni restoran, ali nitko joj ne vjeruje. Hazal stoga svoje prijatelje iz razreda odluči pozvati u Džihanov restoran. Nakon ručka konobar donosi račun, no Hazal ga odbije platiti i kaže mu da je ona Džihanova kći. Međutim, osoblje joj ne vjeruje. Džihan nije u restoranu pa Hazal biva primorana podmiriti račun jer ne može dokazati istinitost svoje tvrdnje.

Džihanov otac vratio se iz Rusije nakon deset godina izbivanja, ali Džihanu se čini da otac nešto skriva od njega. Džihanov partner Alper počinje ucjenjivati Džihana jer misli da ima kćer s drugom ženom. Džihan postaje svjestan Alperove prave naravi.
Džihan napokon prizna Gulseren što osjeća prema njoj. Ni Gulseran više ne može skrivati što osjeća prema njemu.

5. ep. - 17. studenog

Hazal se bacila pod motor, ali, srećom, nije teže ozlijeđena. Odmah nakon nesreće nazvala je svoje biološke roditelje Džihana i Dilaru, a ne Gulseren. Dilara je primila vijest o Hazalinoj nesreći te je odjurila iz trgovačkog centra u kojemu je bila u kupnji s Džansu. Dilara je Džansu rekla da je njezina prijateljica doživjela nesreću. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici. Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost.

Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman. Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca.

Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu. Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale.

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 

 

 Tagovi