.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 13. - 14. siječnja

tuđi život - 1
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

2. sez., 17. ep. - 13. siječnja

Džihan slučajno pronađe Dilarine snimke s ultrazvuka dok ona svima taji trudnoću i dojuri k njoj. Sad će se promijeniti stvari u svim odnosima. Dilara, kojoj se bliži istek zakonskog vremena za pobačaj, mora donijeti odluku.
Ozkan, čiji su se osjećaji prema Gulseren ponovno rasplamsali, koristi napetosti između Džihana i nje da se opet ponada. Gulseren na posvema neočekivan način doživi kulminaciju svih problema koji su se nakupljali. Ne može ostati ravnodušna na jednu scenu kojoj slučajno posvjedoči te se nađe u nevolji.
Harun vjeruje da se više neće moći približiti Dilari i da ju je u potpunosti izgubio te kreće k Džandan koju smatra odgovornom za sve to. Iako je štite Jildirim i Džihan, Džandan doživljava udarac gdje to najmanje očekuje. Nađe se oči u oči sa smrti...

2. sez., 18. ep. - 14. siječnja

Džihan poludi vidjevši Haruna u vili i ne uspije kontrolirati živce. Zbog nemilosrdne tučnjave Haruna i Džihana Dilara je sva izvan sebe i onesvijesti se. Pozovu liječnika u vilu, ali Dilari je stalo jedino do toga da Ozan, čije ozdravljenje iščekuje, ne sazna da je trudna.
Rahmi sazna za vezu između Haruna i Dilare i dojuri k Harunu.89 88 88 Rahmija, koji je stalno na granici toga da umre ili ubije, potrese Harunovo priznanje: „Koliko god bio neprijatelj Džihanu, toliko sam zaljubljen u Dilaru…“
Gulseren, koja iznova planira svoju budućnost, otkrije povezanost između Haruna i gospođe Čigdem i sve kaže Džihanu. Gulseren i Džihan shvaćaju da nemaju drugog izbora nego odmah se vjenčati.

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.

 Tagovi