.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život, 12. - 18. ožujka

tudizivot
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

1. sez., 1. ep. - 12. ožujka

Džihan je na rubu izdržljivosti zbog gubitka voljene Ajše koja mu je izdahnula u naručju i zbog potpunog kraha obitelji. Odlučuje prepustiti tvrtku djeci i pritajiti se u jednom gradiću na obali. Ondje se u tišini suočava sa samim sobom i sa svojom prošlošću ne sluteći kakva ga velika opasnost čeka...
Gospođa Mahide svakim danim sve više mrzi Džihana jer ga smatra odgovornim za smrt dviju djevojka koje je voljela kao rođene kćeri.
Hazal je usmrtila nožem Ozgura tijekom svađe. Zločin koji je počinila ostaje nekažnjen, ali je zbog toga stekla doživotnog neprijatelja.
Harun i Dilara priređuju domjenak kako bi proslavili svoje vjenčanje. Slavlje se održava u ljetnikovcu koji sada nosi novo ime: Erguvan. Na domjenku se pojavljuje neželjena gošća Asuman, Dilarina sestra koja živi u Americi. S namjerom da sve upropasti, Asuman u ljetnikovcu odabire Hazal kao osobu od povjerenja...
Džansu, koja se u tajnosti udala za Deniza, obznanjuje svojoj obitelji da je trudna. Ozkan poludi kada sazna tu sretnu vijest i opet se dovodi u veliku nevolju. 3Džihan postaje žrtva svojih dobrih namjera.

 

1. sez., 2. ep. - 13. ožujka

Džihan se vraća u Istanbul da identificira truplo gospodina Rahmija. Šokira se stanjem koje zatječe u mrtvačnici. Gospođa Mahide doznaje da je Džihan izvukao živu glavu na brodu na kojem je podmetnula bombu i da je u eksploziji poginulo jedno dijete. Gospođa Mahide nasjela je na Ozanov trik i misli da je Hazal imala svoje prste u tome.
Asuman pronalazi Hazalinu slabu točku i zbog toga je drži u šaci. Uspostavlja kontakt i s Džandan, Dilarinom zakletom neprijateljicom. Dilaru počinju zabrinjavati Harunova pretjerana ljubomora i njegove nagle reakcije. S namjerom da uzdrma Dilarin život, Asuman saznaje za Dilarin i Džihanov sastanak koji protumači kao priliku koja se ne propušta.
Dok svi s radošću dočekuju vijest o Džansuinoj trudnoći, liječnici su zabrinuti. Deniz je potresen liječničkim nalazima, a Džansu je u potrazi za Džihanom u želji da joj oprosti. Ozan je napravio plan i Džansu se susrela s ocem. U međuvremenu, Burhanov otac kuje plan za Ozkana...

 

1. sez., 3. ep. - 14. ožujka

Dilaru izrazito nervira što se Asuman uselila u ljetnikovac. Dodatni šok slijedi kad dobije vijest od odvjetnika. Čini se da Asuman ne planira otići ni iz ljetnikovca ni iz Istanbula... Držeći Hazal u šaci Asuman će zakucati i na Ozanova vrata.
Džansuina bolest spaja Deniza i Džihana. Džihan je u nevjerici zbog onoga što doznaje i odlučuje to podijeliti s Dilarom. Dilarin i Džihanov jedini cilj jest biti uz Džansu, ali Harun sumnja u dobrohotnost njihovih sastanaka.
Džihan odlučuje reći Denizu bolnu istinu o Burhanu, ali se susreće s neočekivanom Džansuinom reakcijom. Burhan drži Ozkana u šaci tjerajući ga na potpisivanje važnog dokumenta kojim će špijunirati Džihana. Burhan će se obračunati s Džihanom koristeći se metodama koje najbolje poznaje.

 

1. sez., 4. ep. - 15. ožujka

Dilara se jako posvađa s Asuman. Jako je uzrujava Asumanina prisutnost u ljetnikovcu. Asuman odlučuje otići iz ljetnikovca, ali je Harun nagovori da se vrati. Harun još uvijek nije svjestan odnosa između Asuman i Džandan, ali ga jako uznemiruje što mu se Asuman želi približiti.
Gospođa Mahide poziva Haruna i Dilaru na pomirbenu večeru. Čini se da sve prolazi u najboljem redu dok se iznenada ne pojavi Ozan koji zatraži od Haruna obrazloženje u vezi s eksplozijom na brodu. Gospođa Mahide prisiljena je reći istinu. Gospođa Mahide na rubu je smrti i više nema što izgubiti, stoga zove Hazal i kuje novi plan.
Džansu osjeti olakšanje doznavši da su rezultati magnetske rezonancije dobri. No, Džihan i Deniz primijete druge simptome vezane za Džansuinu bolest. Džansuino stanje sada je više nego ozbiljno. Džihan samo razmišlja o Džansuinoj bolesti i nije svjestan tajnovite žene koja ga prati ni opasnosti u kojoj se nalazi.

 

1. sez., 5. ep. - 16. ožujka

Harun odlazi na policiju dati iskaz i saznaje tko ga je prijavio. Dilara ima tek jedan zahtjev kako bi oprostila Harunu, a taj je da Harun prijavi gospođu Mahide. Harun je prisiljen birati između tetke i supruge, a u međuvremenu ga uznemirava Asuman koja mu želi postati bliska. Dilara poludi kada čuje Harunov i Asumanin razgovor.
Gospodin Burhan se nalazi s Džansu kako bi povratio Denizovo povjerenje. Nesreća koju je doživjela Džansu dodatno potvrđuje koliko je njezino zdravlje ugroženo. Gospodin Burhan ne kani odustati; Deniz povjeruje u njegovu nevinost, ali uskoro će saznati još jednu veliku istinu o svom ocu...
Hazal napravi veliku pogrešku u tvrtki. Ozan krene u potragu za Hazal. U prisutnosti Džihana saznaje šokantnu istinu o Hazal. Selma, koja Džihana prati već danima, ponudi Džihanu suradnju. Džihan ne želi vjerovati Selmi koja se vratila kako bi osvetila svoju prošlost, ali Selmin susret s Harunom mijenja sve.

 

1. sez., 6. ep. - 17. ožujka

Džihan čuje telefonski razgovor između Hazal i gospođe Mahide te smjesta kreće u ljetnikovac. Hazal priznaje da je ubila Ozgura. Džihan želi smjesta predati Hazal policiji, ali se Dilara usprotivi tomu. Hazalin jedini izbor je bijeg... Džihan želi da mu gospođa Mahide preda nož kojim je počinjen zločin. Napokon je došao trenutak koji je gospođa Mahide čekala godinama...
Džansuina bolest i Hazalino stanje ponovno zbližavaju Dilaru i Džihana. Harun teško prihvaća takvu situaciju, a osim toga se bori da izađe na kraj s Asumaninim provokacijama. Asuman, koja blisko surađuje s Džandan, napadnuta je kada se jednu noć zatekne u Džandaninoj kući. Asuman je očajna jer ne nalazi nikoga da joj pomogne.
Džansuina bolest sve se više pogoršava. Nalazi se s rođacima i saznaje da njezina bolest ima genetske predispozicije. Džansu želi roditi dijete i pod cijenu svoje smrti te odluči to zatajiti rođacima. Deniz doznaje da je gospodin Burhan iskorist io Ozkana. U namjeri da pomogne Ozkanu Deniz upada u velike nevolje.

 

1. sez., 7. ep. - 18. ožujka

Džansuino se zdravstveno stanje iz dana u dan sve više pogoršava. 19 Liječnici tvrde da Džansu nema izbora i da mora odustati od djeteta. No Džansu je odlučna i želi pod svaku cijenu roditi dijete. Džihan je svjestan da će izgubiti kćer. Nema izbora nego odvesti Džansu u bolnicu da pobaci...
Dilara okrivi Haruna za prisluškivanje njezinih telefonskih razgovora. Harun nikako ne uspijeva uvjeriti Dilaru u svoju nevinost. Odlučuje svojoj teti Mahide oduzeti sva prava i zatvoriti je u starački dom. Ovaj Harunov potez tjera Mahide da iskoristi svoj posljednji adut. Džandan se opet uvalila u veliku nevolju u koju je uvukla i Asuman. Džihan doznaje da je Burhan iskoristio Ozkana i da je Deniz pucao u Vedata. Odlučuje se osvetiti Burhanu. Keriman, koja se zaljubila u Burhana, opet se susreće s gospodinom Rahmijem.

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi