.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život

tuđi život 3
,
hr_HR

PON - PET 04.35

(Paramparça), Turska, 2014., dramska serija
Redatelj: Cevdet Mercan


Glume:
Nurgül Yesilçay ... Gülseren
Erkan Petekkaya ... Cihan
Ebru Özkan ... Dilara
Nursel Köse ... Keriman
Alina Boz ... Hazal
Leyla Tanlar ... Cansu
Cemal Hünal ... Alper
Tolga Tekin ... Özkan
Günes Emir ... Solmaz
Burak Tozkoparan ... Ozan

Nova TV donosi još jednu tursku uspješnicu, seriju 'Tuđi život' koja donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.
Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekkayaom kojega hrvatska publika pamti iz hit serije 'Dila' i nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay koju smo pratili u seriji 'Ljubav i kazna'.

O glumcima:

ERKAN PETEKKAYA
Erkan Petekkaya rođen je 1970. godine u Elazigu, Turskoj. 1989. upisuje kazališnu umjetnost na Eskisehir Anadolu sveučilištu. Glumio je u serijama 'Aynali Tahir', 'Askina Eskiya', 'Kopek', 'Beyaz Gelincik', 'Sessiz Firtina', 'Sonbahar', 'Dila'.

NURGÜL YESILÇAY
Nurgül Yeşilçay je rođena u Afyonu 1976. godine. Studirala je na ‘State Conservatoire of Anadolu University in Eskişehir’. Nakon diplome imala je nekoliko velikih uloga na kazališnim daskama uključujući Ofeliju u ‘Hamletu’ te Blanche DuBois u ‘Tramvaju zvanom čežnja’. Na velikom ekranu debitirala je 2001. godine u filmu ‘Şellale’/The Waterfall. Osvojila je nagradu za najbolju glumicu na 45. Antalya Golden Orange Film Festivalu. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada ‘Golden Boll’, ‘Screen Actors Guild’, ‘Sadri Alisik Acting’. Ostvarila je zapažene uloge u mnogobrojnim serijama poput Asmali konak, Ezo Gelin.
 Tagovi