.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tuđi život 1. - 5. siječnja

tuđi život_2305
,
hr_HR

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

2. sez., 1. ep. - 1. siječnja

U vili na Bosporu vrlo je nemirno, a eksplozija bombe u garaži nagoviješta velike probleme koji će tek uslijediti. Zvuk eksplozije zatomio je vrisak Hazal, koja je iz invalidskih kolica pala u hladan Bospor.
Džihan ne zna što se događa s njegovim sinom Ozanom, koji je kao žrtva namještaljke završio u pritvoru. Džihan je shvatio da su on i njegova obitelj u velikoj opasnosti. Dilara je tražila da Gulseren ode iz vile, ali Džihan je odlučan u nakani da zaštititi svoju voljenu Gulseren.
Harun, kojega u seriji glumi poznati glumac Bariš Falaj, novi je lik u drugoj sezoni, a njegova životna priča unosi novu dozu uzbuđenja u seriju. Gulserenina i Džihanova ljubav u njoj će prebroditi sve zapreke.
Nakon neočekivanih događaja koji će promijeniti živote svih likova u seriji Tuđi život, sudbina dviju obitelji iznova će se posve neočekivano ispreplesti.


2. sez., 2. ep. - 2. siječnja

Harun je godinama smišljao kako će se osvetiti Džihanu i Dilari, koje drži odgovornima za smrt osobe koju je najviše volio, i sad je spreman na osvetu. Zaklinje se da će Džihanu i Dilari zagorčati život i počinje provoditi svoj plan.
Džihan nastoji smiriti situaciju u vili, ali polako počinje gubiti kontrolu. Nije ni svjestan svoga novog neprijatelja Haruna. Džihan mir pronalazi samo uz Gulseren. I dok joj govori kako je zbog ljubavi prema njoj spreman na sve nevolje, i ne sumnja da taj prizor promatra netko treći.
Za sve stanovnike vile počeli su teški dani. Dilara čini sve kako bi Gulseren otjerala iz vile. Hazal se koristi pomutnjom za svoju veliku spletku.

2. sez., 3. ep. - 3. siječnja

Džansu, koja je bila svjedok Džihanova i Gulserenina zbližavanja, seli se k pravom ocu Ozkanu, što svima poremeti ravnotežu. Ali ovaj put Džihan i Gulseren ne čine korak natrag, nego stanu u zaštitu svoje ljubavi. Gulseren nije svjesna da se nalazi pred najvećim ispitom u svom životu.
Uz Džihanovo priznanje ljubavi Gulseren, Dilara u potpunosti gubi nadu da će vratiti Džihana. Dok Dilara provodi teške dane, Harunovo iznenadno pojavljivanje nije obična slučajnost kao što ona misli.
Harun koji se udružio s Džandan spreman je provesti osvetu koju godinama sprema Džihanu i Dilari smatrajući ih odgovornima za sestrinu smrt. Džihanova tvrtka gubi najveći natječaj. Džihanu polako počinju svirati zvona za uzbunu.


2. sez., 4. ep. - 4. siječnja

Gulseren, u koju je Ozan uperio pištolj, mora donijeti odluku. S druge strane, Harun shvaća da će najteži udarac Džihanu nanijeti preko Gulseren. Harun, koji se nakon mnogo godina susreo s Dilarom, već je jako blizu Džihana.
Džihanu nisu uzdrmani samo poslovi nego i obiteljska situacija. Bespomoćan je zbog ponora koji se između Ozana i njega brzo produbljuje. Hazal, jedinu osobu koja u vili uživa, Keriman uhvati u laži. Keriman, koja sad jedina zna da Hazal može hodati, odmah ovu spoznaju pretvara u ucjenu.
Dok se u svojoj usamljenosti priklanja Džandan i još jedanput povjeruje u njezino prijateljstvo, Dilara nije ni svjesna koliko ugrožava sebe i svoju obitelj. 55 Dilara donosi odluku koja će iz korijena promijeniti i njezin život i živote onih u njezinoj okolini, što sve šokira...

2. sez., 5. ep. - 5. siječnja

Džihan, kojeg je potresao Dilarin zahtjev za rastavu, pita se što je razlog ove Dilarine iznenadne odluke kad je stalno govorila da se nikad neće rastati. Gulseren sebe smatra odgovornom za ovu Dilarinu odluku. Za Džihana i Gulseren počinje novi život.
Harun, koji korak po korak provodi svoj osvetnički plan za uništenje Džihana, ovaj se put zakačio za Rahmija. Harunu, koji je s lakoćom uhvatio Rahmija u klopku, nova je žrtva ponovno netko iz obitelji. S druge strane, Džihanovi poslovi tonu. Financijska inspekcija u tvrtki doima se kao Džihanov kraj.
Keriman, koja je uhvatila Hazal kako svima taji da može hodati, prijeti joj potajice snimljenim videom. Hazal je shvatila opasnost koja joj dolazi od Keriman i u svemu joj udovoljava.
Pitanje je trenutka kad će se Hazalina obmana razotkriti, a nitko nije računao na krađu.
 

Seriju 'Tuđi život' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV.
 Tagovi