.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Trenutak istine, 13. - 14. siječnja

Trenutak istine - 3
,
hr_HR

Trenutak istine napeta je igra koja testira iskrenost natjecatelja i u kojoj su najteži protivnik natjecateljima oni sami.

2. sez., 13. ep. - 13. siječnja

U ovotjednom 'Trenutku istine' upoznat ćemo Alena Dumanića, 37-godišnjaka iz Rijeke. Diplomirani inženjer strojarstva je u braku i otac je troje djece. Alen za sebe kaže da je uvijek spreman za zabavu i dobro društvo. Od Alena ćemo saznati ima li sretan brak, te da li bi htio da na pustom otoku završi samo sa svojom suprugom. Ima li Alen ljubavnice, te osvećuje li se svojoj supruzi zbog njene prijevare, samo su neke pikanterije o kojima će ovaj natjecatelj prvi put javno progovoriti. U studiju će ga doći podržati dvojica prijatelja, punica i brat.

2. sez., 14. ep. - 14. siječnja

Tridesetogodišnji Klaudijo Nikolić iz Đurđevca započinje ovotjedni 'Trenutak istine'. Klaudijo je trenutačno nezaposlen, u ozbiljnoj je vezi pet godina, no još ne razmišlja o braku. Za sebe kaže kako je osoba bez dlake na jeziku, a koliko je to stvarno istina, gledatelji se imaju priliku uvjeriti u današnjem nastavku game showa. Laže li Klaudijo svojim prijateljima da posjeduje neke stvari koje zapravo nema, moli li Boga da ne nađe posao, samo su neka od škakljivih pitanja na koja će ovaj natjecatelj morati odgovoriti. Nakon njega upoznat ćemo Antu Miličevića, bankarskog službenika iz Đakova. Ante je sretno oženjen i otac dvoje djece. Vrline su mu iskrenost i otvorenost, a mana impulzivnost. Smatra da je poželjniji od većine svojih vršnjaka, a skriva li Ante neke osobe u mobitelu pod lažnim imenima, saznat ćemo u današnjoj emisiji u kojoj će ga svojim prisustvom podržati sin Stjepan i brat Željko.

Emisiju 'Trenutak istine' pogledajte subotom i nedjeljom u noćnom terminu na Domi TV.
 Tagovi