Treća sezona uspješne akcijske fantastične serije napravljene na temelju strip-junaka DC Comicsa

Nakon što je doživio golem poraz na kraju prve sezone, Oliver se u drugoj sezoni serije vratio odlučan da će sve svoje borbe nastojati voditi bez krvoprolića. Međutim, njegova nova odluka uskoro je bila poljuljana nakon što se u gradu pojavio njegov veliki neprijatelj, Slade Wilson (Manu Bennett), odlučan u namjeri da uništi Oliverov život. Iako je uspio nauditi Oliveru tako što mu je ubio majku i usmjerio njegovu sestru Theu ka biološkome ocu, Malcolmu Merlynu (John Borrowman), Oliver ga je naposljetku ipak porazio i time spasio Starling City od Sladeove nemilosrdne vojske.



Treća sezona započinje time što Arrowa svi smatraju junakom u njegovu rodnom gradu, Sterling Cityju. Stope kriminala su u padu, stanovnici se osjećaju sigurnije, a zapovjednik policije čak raspušta specijalnu jedinicu za uklanjanje samostalnih boraca za pravdu s ulica. Uslijed ovog uspjeha koji je dugo priželjkivao, Oliver pogrešno misli da napokon može imati privatan život i pozove Felicity (Emily Bett Rickards) na spoj. Međutim, čim se Oliver opusti i prestane budno motriti što se događa u gradskom podzemlju, u gradu se ponovno pojavi opasni zločinac.



Oliver će se morati vratiti u ulogu heroja i borca protiv kriminala i shvaća da, dok god je Sterling Cityju potreban Arrow, on nikad neće moći biti samo Oliver Queen, običan momak bez velikih briga i tolike odgovornosti. Uza sve to, Oliver se mora boriti i da zadrži vlastitu tvrtku. U ljubavi i ratu sve je dopušteno, no gdje se povlači granica između borbe za dobrobit cijeloga grada i borbe za očuvanje vlastitog identiteta? Oliver će doznati u novoj sezoni 'Arrowa'.

Treću sezonu serije 'Arrow' pratite na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju