.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tragovi zločina, 9. rujna

Tragovi zločina 3 - 25
,
hr_HR

Doma TV donosi treću sezonu kriminalističke serije 'Tragovi zločina', koja prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) s rijetkim medicinskim stanjem koje njezino pamćenje čini besprijekornim.

3. sez., 10. - 11. ep. - 9. rujna

Nakon niza bombaških napada u Jackson Heightsu, Eliot se sukobljava s načelnikom protueksplozijske službe NYPD-a nakon što svojim detektivima Odjela teških zločina naredi da saznaju sve što mogu o bombašu. Pregledavajući dokaze, Carrie opaža časnicu protueksplozijske službe Aishu Conway na svim mjestima eksplozije. Iako Carrie misli da je Aisha zbog traumatične službe u ratu u Iraku možda pukla i počela se osvećivati muslimanskoj zajednici u toj četvrti, otkriva da Aisha vodi vlastitu istragu bombaških napada. Dok njezini nadređeni krive islamističku terorističku skupinu Saif-al-Saliheen – “Mač pravednika” – Aisha u to sumnja što Carrie navodi na pomisao da krivac samo želi skrenuti pozornost sa sebe na terorizam. No dok su Carrie i Al u Jackson Heightsu u trgovini elektroničkom opremom koja je povezana sa slučajem, zajedno sa zapanjenim vlasnikom trgovine gledaju kako glasnogovornik Saif-al-Saliheena na televiziji preuzima odgovornost za napade i upozorava da će ih biti još.

Kad 26-godišnju Suzanne Mills nađu zadavljenu, pretražujući njezin stan otkrivaju zalihu metamfetamina. Al i Carrie odlaze u ekskluzivnu agenciju za usamljena srca Platinum Select u kojoj je Suzanne radila i ispituju njezinu šeficu Gwen Stein, Gwenina dečka Jakea Thompsona i njezina asistenta Craiga Zadoca. Gwen inzistira da ne zna ništa o konzumiranju droge i odbija im dati popis klijenata kojim bi mogli identificirati Suzanneine kupce droge. Ali nakon što Carrie iskoristi svoje pamćenje da otjera muškarce, jednog po jednog, koji su došli na susret klijenata, Gwen ipak popušta. Kad Murray ne nađe nikakve podatke o Suzanneinoj prošlosti, Carrie vidi tetovažu na njezinu truplu sličnu jednoj koju je vidjela na Craigu te on priznaje da su se potajno viđali. Nakon što potvrde njegov alibi, na temelju ispisa poziva Suzanneina mobitela Al i Carrie odlaze ispitati klijenta Platinum Selecta Leeja Rossa i njegova zaposlenika Joea Watersona kojeg zatječu kako briše fotografije Suzanne sa svoga računala.Tagovi