.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tragovi zločina, 4. sezona

Tragovi zločina 4. sezona - 2
,
hr_HR

PON - PET 21:20

(Unforgettable), SAD, 2015., kriminalistička serija

4. sezona, 13. epizoda

Autori serije: John Bellucci, Ed Redlich

 

Uloge:
Poppy Montgomery ... Carrie Wells
Dylan Walsh ... Al Burns
E. J. Bonilla … Denny Padilla
Alani “La La” Anthony … Delina Michaels
Kathy Najimy … Sandra Russo
James Hiroyuki Liao … Jay Lee

 

Doma TV donosi četvrtu sezonu američke kriminalističke serije 'Tragovi zločina' u kojoj zagonetna njujorška detektivka s natprosječnom sposobnošću pamćenja detalja rješava teške zločine. U završnoj sezoni serije, detektivka Carrie Wells, njezin partner Al Burns i ostatak tima naći će se na putu najopakijih njujorških zločinaca, uključujući otmičara, velike trgovce drogom, korumpirane policajce i genija odlučnog da iskoristi Carrieno pamćenje u prljave svrhe.

 

Glumci:

Poppy Montgomery (Carrie Wells)
Poppy je rođena u Sydneyju, a preselila se u Los Angeles kao 18-godišnjakinja. Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je u serijama 'Njujorški plavci' i 'Za istim stolom'. Zatim je glumila u TV-serijama 'Relativity' i 'The Beat'. Glumila je i u TV filmovima 'Savršen izbor', 'Pepeljugina družina', 'Ubojstvo za milijun dolara' i 'Snježno čudo' te je nedavno glumila i lik autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling, u TV-filmu 'Čarolija iza riječi: Priča o J. K. Rowling'.
Dugometražni filmovi u kojima je Montgomery glumila uključuju neovisni film '50 Ways to Leave Your Lover' i 'Between'. U slobodno vrijeme Mongomery voli jogu, snowboarding i jahanje.

Dylan Walsh (Al Burns)
Rođen u Los Angelesu, Walsh je proveo prvih deset godina života u Africi, Indiji i Indoneziji s roditeljima koji su radili za diplomatske misije SAD-a. Njegova obitelj poslije se skrasila u Annandaleu u Virginiji. Debitirao je kao glumac u srednjoj školi pojavivši se u Arena Stageu i Studio Theatreu u Washingtonu. Iako je studirao engleski na Sveučilištu u Virginiji, većinu je vremena provodio na kazališnom odjelu te je glumio s družinom Heritage Repertory Company u 'Snu ivanjske noći', 'Prokletstvu izgladnjele klase', 'Romeu i Juliji', 'Smrti trgovačkog putnika' i 'Našem gradu'.
Najpoznatiji je po svojoj glavnoj ulozi u nagrađivanoj TV seriji 'Reži me'. Ostala pojavljivanja na TV-u uključuju glavnu ulogu u 'Brooklyn Southu', zatim pojavljivanje u 'Everwoodu' i u TV-filmovima 'Posljednje putovanje' te 'Svjetlo iznad tame: Priča o Joan Brock'. Walsh je debitirao u dugometražnom filmu 'Ondje gdje je srce'. Glumio je i u filmovima 'Secretariat', 'Očuh', 'Maturalna večer', 'Kuća na jezeru', 'Bili smo vojnici' i 'Dodaj gas'.

E. J. Bonilla (Denny Padilla)
E. J. započeo je svoju profesionalnu karijeru glumca u 16. godini i postigao prvu zapaženu ulogu likom Rafe Rivere u seriji ‘Guiding Light' koja mu je donijela nominaciju za nagradu Emmy 2009. u kategoriji zapaženog mlađeg glumca u dramskoj seriji. Osim u seriji ‘Guiding Light’, E. J. je glumio u svojem prvom dugometražnom filmu, favoritu na festivalu Sundance 2009., 'Don’t Let Me Drown'. E. J. je 2010. godine glumio u još dva dugometražna filma: ‘The Mortician’ i ‘Mamitas’, a godinu nakon toga u filmu 'Musical Chairs' i u filmskoj adaptaciji 'Four'.
Kad je riječ o televizijskim ulogama, glumio je u serijama 'Osveta', 'Veliko R', 'Plava krv', 'Zakon i red', 'Ubi me dosada', 'See Kate Ru'n i u posljednjem nastavku 'Zaboravljenog slučaja'.

Kathy Najimy (Sandra Russo)
Glumica, redateljica, scenaristica, aktivistica i producentica, Kathy Najimy poznata je po svojim pamtljivim ulogama u više od 25 filmova, uključujući ‘Redovnice nastupaju’ i ’Hokus-Pokus’, kao i u nekoliko TV projekata. Njezina karijera još uključuje i uloge u filmovima ’Divlja utrka’, Pixarov ’Wall-E’ nagrađen nagradama Oscar i Zlatni globus, ’A Madea Christmas’ i ’Priznaj poraz’.
Na TV-u je dala glas Peggy Hill 14 sezona u animiranoj seriji nagrađenoj nagradom Emmy, ’King of the Hill’, za što je osvojila nekoliko nagrada, a glumila je i Olive u seriji ’Veronica’s Closet’ tri sezone. Osim toga, imala je redovnu ulogu u seriji ’Zakon brojeva’ i ’Veliko R’.

James Hiroyuki Liao (Jay Lee)
James je rođen u Brooklynu, u New Yorku. Godine 2004. diplomirao je dramsku umjetnost na prestižnom Julliardu u New Yorku. Gledatelji su ga na malim ekranima imali priliku vidjeti u serijama 'Zakon i red', 'CSI: Miami', 'Kosti', '24', 'Navy CIS New Orleans' i 'Zakon braće'.
Posudio je glas u animiranom hit-filmu 'Moje najdraže čudovište', a i glumio je u filmovima 'Zvjezdane staze: U tami', 'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' te 'I to se zove ljubav'.

 

Četvrtu sezonu kriminalističke serije 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Tagovi