.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tragovi zločina

Tragovi zločina 3. sezona exposed
,
hr_HR

PON - PET 21.35

(Unforgettable), SAD, 2015., kriminalistička serija
4. sezona, 13 epizoda


Autori serije: John Bellucci, Ed Redlich

Uloge:
Poppy Montgomery ... Carrie Wells
Dylan Walsh ... Al Burns
E. J. Bonilla … Denny Padilla
Alani “La La” Anthony … Delina Michaels
Kathy Najimy … Sandra Russo
James Hiroyuki Liao … Jay Lee

Doma TV donosi četvrtu sezonu američke kriminalističke serije 'Tragovi zločina' u kojoj zagonetna njujorška detektivka s natprosječnom sposobnošću pamćenja detalja rješava teške zločine. U završnoj sezoni serije, detektivka Carrie Wells, njezin partner Al Burns i ostatak tima naći će se na putu najopakijih njujorških zločinaca, uključujući otmičara, velike trgovce drogom, korumpirane policajce i genija odlučnog da iskoristi Carrieno pamćenje u prljave svrhe.

O seriji:

Američka kriminalistička serija 'Tragovi zločina' prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) i njezin tim suradnika koji rješavaju teške zločine zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti detektivke da vizualno zapamti sve. Naime, Carrie ima rijetko medicinsko stanje zbog kojeg joj svaki detalj koji doživi ostane urezan u pamćenje, a upravo joj nepogrešivo pamćenje omogućuje da opasne kriminalce privede pravdi.

Četvrta sezona serije donosi nam 13 nastavaka u kojima zagonetna Carrie Wells i njezino savršeno pamćenje surađuju s partnerom Alom Burnsom (Dylan Walsh) i cijelim timom Odjela za teške zločine njujorške policije kako bi održali njezinu statistiku stopostotnog rješavanja zapanjujućeg broja slučajeva. Carrie, Al i tim naći će se na putu najopakijih njujorških zločinaca, uključujući otmičara, velike trgovce drogom, korumpirane policajce i genija odlučnog da iskoristi Carrieno pamćenje u prljave svrhe. Naoružana svojom jedinstvenom vještinom i uz potporu osoba kojima najviše vjeruje, Carrie nastavlja raditi kako bi zaštitila stanovnike New Yorka. Ove će sezone Carrie sresti lica iz svoje prošlosti dok se suočava sa sve ozbiljnijim slučajevima vrijednima pamćenja, a gledatelji će imati prilike upoznati i nove likove koji se pridružuju Carrieinu timu, ali i vidjeti gostovanja poznate američke komičarke i spisateljice Rachel Dratch i pjevačice Ashanti.


Glumci:

Poppy Montgomery (Carrie Wells)

Poppy je rođena u Sydneyju, a preselila se u Los Angeles kao 18-godišnjakinja. Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je u serijama 'Njujorški plavci' i 'Za istim stolom'. Zatim je glumila u TV-serijama 'Relativity' i 'The Beat'. Glumila je i u TV filmovima 'Savršen izbor', 'Pepeljugina družina', 'Ubojstvo za milijun dolara' i 'Snježno čudo' te je nedavno glumila i lik autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling, u TV-filmu 'Čarolija iza riječi: Priča o J. K. Rowling'. Dugometražni filmovi u kojima je Montgomery glumila uključuju neovisni film '50 Ways to Leave Your Lover' i 'Between'. U slobodno vrijeme Mongomery voli jogu, snowboarding i jahanje.


Dylan Walsh (Al Burns)

Rođen u Los Angelesu, Walsh je proveo prvih deset godina života u Africi, Indiji i Indoneziji s roditeljima koji su radili za diplomatske misije SAD-a. Njegova obitelj poslije se skrasila u Annandaleu u Virginiji. Debitirao je kao glumac u srednjoj školi pojavivši se u Arena Stageu i Studio Theatreu u Washingtonu. Iako je studirao engleski na Sveučilištu u Virginiji, većinu je vremena provodio na kazališnom odjelu te je glumio s družinom Heritage Repertory Company u 'Snu ivanjske noći', 'Prokletstvu izgladnjele klase', 'Romeu i Juliji', 'Smrti trgovačkog putnika' i 'Našem gradu'. Najpoznatiji je po svojoj glavnoj ulozi u nagrađivanoj TV seriji 'Reži me'. Ostala pojavljivanja na TV-u uključuju glavnu ulogu u 'Brooklyn Southu', zatim pojavljivanje u 'Everwoodu' i u TV-filmovima 'Posljednje putovanje' te 'Svjetlo iznad tame: Priča o Joan Brock'. Walsh je debitirao u dugometražnom filmu 'Ondje gdje je srce'. Glumio je i u filmovima 'Secretariat', 'Očuh', 'Maturalna večer', 'Kuća na jezeru', 'Bili smo vojnici' i 'Dodaj gas'.


E. J. Bonilla (Denny Padilla)

E. J. započeo je svoju profesionalnu karijeru glumca u 16. godini i postigao prvu zapaženu ulogu likom Rafe Rivere u seriji ‘Guiding Light' koja mu je donijela nominaciju za nagradu Emmy 2009. u kategoriji zapaženog mlađeg glumca u dramskoj seriji. Osim u seriji ‘Guiding Light’, E. J. je glumio u svojem prvom dugometražnom filmu, favoritu na festivalu Sundance 2009., 'Don’t Let Me Drown'. E. J. je 2010. godine glumio u još dva dugometražna filma: ‘The Mortician’ i ‘Mamitas’, a godinu nakon toga u filmu 'Musical Chairs' i u filmskoj adaptaciji 'Four'. Kad je riječ o televizijskim ulogama, glumio je u serijama 'Osveta', 'Veliko R', 'Plava krv', 'Zakon i red', 'Ubi me dosada', 'See Kate Ru'n i u posljednjem nastavku 'Zaboravljenog slučaja'.


Alani “La La” Anthony (Delina Michaels)

Glumicu, TV ličnost, spisateljicu i modnu dizajnericu Alani “La La” Anthony gledatelji su imali prilike vidjeti u filmovima ‘Razmišljaj kao muškarac’, ‘Razmišljaj kao muškarac 2’ i ‘Ljubav u kovčegu’. Osim što je glumila u pet sezona svojeg reality showa ’La La’s Full Court Life’, koji ju je pratio u njezinoj glumačkoj karijeri i mnogim poslovnim pothvatima, imala je i gostujuće uloge u serijama ‘NYC 22’, ‘Zakon i red: Odjel za žrtve’ i u popularnoj seriji ‘Single Ladies’.


Kathy Najimy (Sandra Russo)

Glumica, redateljica, scenaristica, aktivistica i producentica, Kathy Najimy poznata je po svojim pamtljivim ulogama u više od 25 filmova, uključujući ‘Redovnice nastupaju’ i ’Hokus-Pokus’, kao i u nekoliko TV projekata. Njezina karijera još uključuje i uloge u filmovima ’Divlja utrka’, Pixarov ’Wall-E’ nagrađen nagradama Oscar i Zlatni globus, ’A Madea Christmas’ i ’Priznaj poraz’. Na TV-u je dala glas Peggy Hill 14 sezona u animiranoj seriji nagrađenoj nagradom Emmy, ’King of the Hill’, za što je osvojila nekoliko nagrada, a glumila je i Olive u seriji ’Veronica’s Closet’ tri sezone. Osim toga, imala je redovnu ulogu u seriji ’Zakon brojeva’ i ’Veliko R’.
 

James Hiroyuki Liao (Jay Lee)

James je rođen u Brooklynu, u New Yorku. Godine 2004. diplomirao je dramsku umjetnost na prestižnom Julliardu u New Yorku. Gledatelji su ga na malim ekranima imali priliku vidjeti u serijama 'Zakon i red', 'CSI: Miami', 'Kosti', '24', 'Navy CIS New Orleans' i 'Zakon braće'.Posudio je glas u animiranom hit-filmu 'Moje najdraže čudovište', a i glumio je u filmovima 'Zvjezdane staze: U tami', 'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' te 'I to se zove ljubav'.
 Tagovi