Tragovi zločina, 28. siječnja - 1. veljače

Tragovi zločina, 2. sezona
,
hr_HR

U seriji Tragovi zločina glumi Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 28. siječnja

Carrie upoznaje Steveove roditelje i prijatelje na otvorenju njegova restorana, a zatim je uklonjena sa slučaja zbog veze sa Steveom, koji je neizravno povezan s mafijom.

Tijekom istrage požara u laboratoriju, vatrogasci sumnjaju da se na mjestu zločina nalazi bomba no oklijevaju o tome obavijestiti istražitelje, sve dok Carrie slučajno ne ugleda detonator.

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 29. siječnja

Carrie stiže na mjesto ubojstva ne znajući da je žrtva Walter Morgan, njezin suparnik koji joj je dao tragove u istrazi smrti njezine sestre Rachel.

Nakon što se u Syracuseu dogodi ubojstvo koje nalikuje smrti Carriene sestre, Carrie i Al putuju na mjesto događaja kako bi ispitali osumnjičenika.

2. sezona, epizoda 1 - 2 - 30. siječnja

Nakon što se pridruže jedinici za istraživanje ozbiljnih zločina, Carrie i Al istražuju otmicu kćeri bogatog čovjeka.

Carrie ide na tajni zadatak s ekipom pljačkaša banaka kad jedinica za istraživanje ozbiljnih zločina otkrije trag o vođi bande, ozloglašenom lopovu koji rijetko pokazuje svoje lice. Sendil Ramamurthy je gostujući glumac.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 31. siječnja

Carrie i Al ne mogu shvatiti zašto je poslovni čovjek ubijen u svojoj hotelskoj sobi dok ne otkriju da je njegova smrt bila kolateralna šteta u većem planu da se ubije diplomat.

Nakon što je znanstvenik koji je pomogao Carrie razumjeti svoje sposobnosti pamćenja ubijen, ona mora naći druge ljude s istim sposobnostima u nadi da jedan od njih može pomoći otkriti ubojicu.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 1. veljače

Najnoviji slučaj Carrie i Ala – ubojstvo afganistanskog vozača taksija – mogao bi postati pitanje državne sigurnosti kad se otkrije da je žrtva bila vladin doušnik.

Nakon što je mladi čovjek nađen mrtav u skupom sportskom automobilu koji je dostavljao diplomatu, svaki trag vodi Carrie i Ala novom mogućem motivu za ubojstvo.

 

Seriju 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti od utokta do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi