Tragovi zločina, 25. veljače - 27. veljače

img placeholder
,
hr_HR

U seriji Tragovi zločina glumi Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

4. sezona, epizoda 11 - 25. veljače

Nakon što taksi slučajno udari beskućnika, Carrie i Ala zanima zašto je beskućnik nosio jaknu koja je pripadala poznatom plastičnom kirurgu koji je nestao tri mjeseca prije. Iako mnogi sumnjaju da je dr. David Walton pobjegao s ljubavnicom, Carrie će uočiti nešto tijekom razgovora s njegovom udovicom, što će je potaknuti da pronađe još jednog beskućnika koji je bio na mjestu događaja. Nakon što će pretražiti kantu u kojoj je pronađena Waltonova odjeća, Al i Denny će pronaći njegovo tijelo u susjednoj zgradi. Pronašavši blok građevinske tvrtke pokraj njegova tijela, Carrie će ispitati vlasnika Gregoryja Chernova čiji podaci o zaposlenicima sadrže i fotografiju Evana Charneyja, još jedne osobe koja je svjedočila nesretnom događaju. Uz pomoć njegova supervizora, Clinta Petersa, ona i Al otići će u Evanov stan u kojem će ga pronaći mrtvog, zajedno sa 65.000 dolara u gotovini, koje će povezati s pljačkom banke u Atlanti.

4. sezona, epizoda 12 - 26. veljače

Istražujući ubojstvo bivšeg doušnika Shanea Bartona, Al će uključiti njegovu obitelj u program zaštite svjedoka nakon što sazna da je trebao biti svjedok u nadolazećem suđenju mafijašu Sammyju Gavlaku. Kada se prijeteće fotografije obitelji Barton povežu s njegovim mobitelom, Gavlak će priznati da je uhodio Bartona s ciljem zastrašivanja. Gavlak inzistira na tome da ga on nije ubio i dat će im informaciju koja će upućivati na Claya Tendera, bivšeg policajca nedavno izašlog iz zatvora, kojeg su Al i Russo davno strpali iza rešetaka. No, Carrie ne zna da su Al i Russo podmetnuli Tendleru drogu kako bi bio uhićen jer je bio korumpiran. Dok Carrie i Jay postavljaju zamku za ubojicu, detektivka Unutarnje kontrole, Sandra Coates, dolazi ispitati Russo.

4. sezona, epizoda 13 - 27. veljače

Nakon što ona i Al budu napadnuti u napuštenoj elektrani, Carrie će biti blizu napadaču, reporteru Eliju Condonu i gledati ga kako će počiniti samoubojstvo. Denny ne može naći motiv, ali nešto što je Condon rekao netom prije svoje smrti, potaknut će Carrie da se prisjeti sajma kojem je davno prisustvovala. Kada u Condonovu domu pronađe igračku žabu, identičnu onoj koju je osvojila na sajmu, reći će Alu da je bila ondje s kolegama kao dio tajne skupine CIA-e, čiji je cilj bio srediti agenta NSA-a koji je otkrivao povjerljive informacije. No, kada Al otkrije da taj datum ne može biti točan, Carrie će pronaći člana tajne skupine, Emmeta Grinwisa i šokirati se kada joj kaže da se sve čega se sjeća da se događalo njoj ustvari događalo njemu.

Seriju 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi