Tragovi zločina, 21. - 25. siječnja

Tragovi zločina
,
hr_HR

U seriji Tragovi zločina glumi Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

 9. - 10. epizoda - 21. siječnja

Carrie i Al istražuju ubojstvo tinejdžerke koja naizgled nije imala neprijatelja. U međuvremenu, Carrie se obraća svojoj otuđenoj teti za pomoć oko istrage sestrina ubojstva.

Kad se drugo ubojstvo odjednom dogodi na već aktivnom mjestu zločina, Al i Carrie moraju se boriti sa stotinama prolaznika kako bi utvrdili radi li se o odmazdi ili nepovezanom napadu.
 

11. - 12. epizoda - 22. siječnja

 

Nakon ubojstva poznatog lovca na duhove, Carrie i Al otkriju da je njegova smrt povezana s jezivim otkrićem do kojeg je došao na svojem posljednjem zadatku.
Kad je radnik na gradilištu sa svjetlom budućnosti ubijen, Carrie i Al nastoje otkriti je li njegova povezanost s mafijom uzrok ubojstva ili se radi o nepovezanoj slučajnosti.


13. - 14. epizoda - 23. siječnja

Rutinska istraga studentove smrti za Carrie krene u uznemirujućem smjeru kad osumnjičenik povuče opasan potez kako bi je nadmudrio.
Serijski ubojica koji zna za Carrienu natprosječnu sposobnost pamćenja muči istražitelje dok se broj njegovih žrtava povećava.
 


15. - 16. epizoda - 24. siječnja

Tijekom suđenja u slučaju ubojstva, u kojemu je mogul koji se bavi prodajom nekretnina optužen da je ubio vlastitu suprugu, iznenada nestaje ključni svjedok. Carrie i Al moraju pronaći svjedoka i riješiti slučaj unutar 48 sati ili će optužbe biti povučene.

Žrtva ubojstva pronađena je usred bejzbolskog terena. Žrtva je bankar koji je sudjelovao u pljački svoje banke, iako njegova djevojka tvrdi da je nevin.
 


17. - 18. epizoda - 25. siječnja

 

Kad otac osumnjičenika kojega je Roe upucao uzme zaposlenike policijske postaje kao taoce, pregovarač natjera Ala i Carrie da se drže po strani.

Carrie otkriva pravi identitet svojeg suparnika Freda, koji joj ostavlja tragove, ne samo za aktualan slučaj ubojstva tenisača, već i za slučaj smrti Carriene sestre Rachel.

 

Seriju 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti od utokta do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!


 Tagovi