Tragovi zločina, 15. - 18. siječnja

Tragovi zločina
,
Tragovi zločina
hr_HR

U seriji Tragovi zločina glumi Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

1. - 2. sez., - 15. siječnja

Slučaj ubojstva opet će spojiti bivšu detektivku Carrie Wells s bivšim kolegom i dečkom, te će ona morati koristiti svoju rijetku sposobnost kako bi pretražila svaki trenutak pamćenja i uhvatila ubojicu.
Kada dječak postane svjedokom ubojstva, Carrie mora zaboraviti sjećanja na sestrino ubojstvo i pomoći mu dovesti policiju do ubojice.

3. - 4. sez., - 16. siječnja

Kada hotelska sobarica bude optužena za ubojstvo gosta za kojeg tvrdi da ju je pokušao silovati, Carrie uzima stvari u svoje ruke i razotkriva istinu, dovodeći u opasnost Alovu istragu.
Nakon što je mjesto zločina uništeno u eksploziji kad Carrie nakratko pogleda prostoriju, njezino pamćenje postaje ključni dio istrage.

5. - 6. sez., - 17. siječnja

Nakon što je Alov bivši partner upucan i istraga pokaže da je možda bio korumpiran, Carrie mora odlučiti na koji će način pružiti Alu podršku.
Carrieina i Alova istraga ubojstva bogate nasljednice zakomplicira se kada otkriju da žrtva nije službeno postojala do 18 mjeseci prije ubojstva.

7. - 8. sez., - 18. siječnja

Carriena istraga ubojstva vlastite sestre napreduje, no njezina nemogućnost da se udalji od prošlosti može ugroziti potragu za nestalim djetetom čiji otac je ubijen.
Carrie i Al istražuju smrt javnog branitelja, no ubrzo otkriju da ubojica ima veći plan koji može završiti novim ubojstvom.

 

Seriju 'Tragovi zločina' ne propustite pratiti od utokta do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! 

 Tagovi