Tom i Jerry show, 25. veljače - 3. ožujka

tom i jerry show
,
hr_HR

Najpoznatiji rivali s malih ekrana u novim avanturama!

1. sezona, epizoda 10 - 25. veljače

Tom bez razmišljanja baci Spikeovu igračku preko ograde, pa je pokuša vratiti kada vidi koliko je Spike tužan bez igračke. Detektivi Butch i vjeverica otmu sve Tomove i Jerryjeve klijente zahvaljujući naprednim uređajima kojima rješavaju slučajeve, pa ih Tom i Jerry izazovu na natjecanje u rješavanju zločina.

1. sezona, epizoda 11 - 26. veljače

Rick i Ginger ostave Toma samog u kući, pa on i Jerry odluče pozvati svoje simpatije na romantičnu večeru. Međutim, stvari im ne idu po planu. Napoleon pokuša iskoristiti ljubavni napitak protiv Toma, no napitak slučajno „pogodi“ Jerryja.

1. sezona, epizoda 12 - 27. veljače

Kada se učini da Spike ima alergijsku reakciju na Toma, Rick kući donese hipoalergensku mačku Glory.
Dr. Bigby napravi kolačiće koji životinjama daju supermoći. Jerry i Napoleon kradomice uzmu nekoliko kolačića i zabavljaju se maltretirajući Toma… sve dok se situacija ne preokrene.

1. sezona, epizoda 13 - 28. veljače

Nakon posebno žestoke potjere, Tom i Spike moraju k veterinaru, a Ginger unajmi deratizatora kako bi se jednom zauvijek riješila Jerryja i Tuffyja. Tom i Jerry moraju doći do sastojaka potrebnih za vještičji urok prije zalaska sunca, no Tom zaboravi na misiju čim ugleda Princezu Toodles.

1. sezona, epizoda 14 - 1. ožujka

Butch zaključa Toma u podrumu kako bi ga spriječio da ode na spoj s Toodles. Tom slučajno baci urok na Djeda Mraza, pa mu Tom i Jerry moraju pomoći oko dostave darova.

1. sezona, epizoda 15 - 2. ožujka

Jerry i Tuffy spremaju se za obiteljsko okupljanje, no Tuffy nažalost izvisi. Tom misli da je Tuffy laka meta, no ubrzo će shvatiti da se prevario. Detektivi Tom i Jerry pomažu lošem mađioničaru pronaći golubove koji su nestali tijekom neuspješnog izvođenja čarobnog trika.

1. sezona, epizoda 16 - 3. ožujka

Tom i Butch natječu se za čelno mjesto u Udruzi lovaca na miševe i moraju se dokazati tako da napokon ulove Jerryja.
Hildie i Beatie obilježavaju dan majčine smrti, a Tom im pokušava pomoći tako što je želi oživjeti.

 

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi