.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tom i Jerry Show, 20. - 24. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.

25. ep. - 20. studenog

Vještice odlaze na odmor, a Tomovi snovi o odmoru i opuštanju su uništeni kad njihov nećak duh Grayson navrati i organizira veliku zabavu duhova.

Tom si slučajno daje električne supermoći i Jerry se mora obraniti od Toma dok se bori protiv asteroida koji se kreće ravno prema Bigbyjevu laboratoriju.
 


26. ep. - 21. studenog

Dutch angažira Toma i Jerryja da pronađu ukleti rubin zbog kojeg nema sreće sve dok ga nema.

Tom jede pokvareni sir iz konzerve i dobiva halucinacije. Posjećuju ga razni likovi iz svjetova Toma i Jerryja. Tom mora postati bolja mačka da bi prekinuo noćnu moru.

1. ep. - 22. studenog

Nasilnik Spike preotme Tomu i Jerryju njihov brijeg za sanjkanje. Tom i Jerry se udruže i osmisle plan koji zakaže. Nakon svih događaja sva trojica završe na oporavku kod kuće.2. ep. - 23. studenog

Tom potjeruje Jerrya u strašnu, staru vilu, gdje se Jerry susreće licem u lice sa šišmišem koji izgleda baš kao i on. Zajedno se dosjete prevariti Toma i navesti ga da misli da je šišmiš leteći duh Jerrya.

3. ep. - 24. studenog 

Kralj srednjovjekovnog grada naredi Tomu da ubije zmaja koji riga vatru. Zmaj proguta Toma u sukobu no Tom proguta vatreni kristal i postane mačak koji riga vatru. Tom ulovi Jerryja i proguta ga no on postane miš koji riga vatru!

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV!


 

 Tagovi