novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tom i Jerry show, 19. - 24. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.

1. sez., 22. ep. - 19. veljače

Tom i Jerry slučajno gube Gingerin prsten u odvodu, pa se Jerry spušta niz cijevi kako bi ga vratio, ali to ga vodi niz odvod, u kanalizaciju i na plažu!
Dr. Bigby stvara kacigu koja slučajno pretvara Toma u genija. Napoleon, Jerry i Hrčak surađuju kako bi pobijedili pametnog Toma koji sada gradi oružje za uništavanje miševa.

1. sez., 23. ep. - 20. veljače

Tom svjedoči otmici Misty, slatke mačke preko puta ulice. On i njezin susjed pokušavaju je pronaći.
Hildie i Beatie je dosta Toma i prijete da će nabaviti „pravu” mačku za vještice: crnu mačku. Tom je očajan i uzima čarobni napitak od kojeg postaje crn, ali samo privremeno.

1. sez., 24. ep. - 21. veljače

Ljubimci misle da će ostati bez hrane tijekom snježne oluje pa je počinju nagomilavati. Stvari se otimaju kontroli kad počnu krasti hranu i varati jedni druge.
Jerry i Napoleon igraju se Bigbyjevim novim antigravitacijskim strojem... Sve dok Tom ne provali u laboratorij i započne potjeru.

1. sez., 25. ep. - 22. veljače

Vještice odlaze na odmor, a Tomovi snovi o odmoru i opuštanju su uništeni kad njihov nećak duh Grayson navrati i organizira veliku zabavu duhova.
Tom si slučajno daje električne supermoći i Jerry se mora obraniti od Toma dok se bori protiv asteroida koji se kreće ravno prema Bigbyjevu laboratoriju.

1. sez., 26. ep. - 23. veljače

Dutch angažira Toma i Jerryja da pronađu ukleti rubin zbog kojeg nema sreće sve dok ga nema.
Tom jede pokvareni sir iz konzerve i dobiva halucinacije. Posjećuju ga razni likovi iz svjetova Toma i Jerryja. Tom mora postati bolja mačka da bi prekinuo noćnu moru.

2. sez. 1. ep. - 24. veljače

Spike treba Tomovu i Jerryjevu pomoć kako bi izvadio zub i ne bi morao otići veterinaru.
Jerry i Tuffy se spremaju za Dan Slika dok se Tom i Spike uređuju.
Kad Tom slučajno unese zrikavca u kuću, mora ga se riješiti kako bi izbjegao spavanje vani sa Spikeom.
 

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do subote u jutarnjem terminu na Domi TV!Tagovi