Tom i Jerry show, 17. - 23. prosinca

tom i jerry show
,
hr_HR

Najpoznatiji rivali s malih ekrana u novim avanturama!

12.ep. - 17. prosinca

Kada se učini da Spike ima alergijsku reakciju na Toma, Rick kući donese hipoalergensku mačku Glory.
Dr. Bigby napravi kolačiće koji životinjama daju supermoći. Jerry i Napoleon kradomice uzmu nekoliko kolačića i zabavljaju se maltretirajući Toma… sve dok se situacija ne preokrene.

13.ep. - 18. prosinca

Nakon posebno žestoke potjere, Tom i Spike moraju k veterinaru, a Ginger unajmi deratizatora kako bi se jednom zauvijek riješila Jerryja i Tuffyja.
Tom i Jerry moraju doći do sastojaka potrebnih za vještičji urok prije zalaska sunca, no Tom zaboravi na misiju čim ugleda Princezu Toodles.

15.ep. - 19. prosinca

Jerry i Tuffy spremaju se za obiteljsko okupljanje, no Tuffy nažalost izvisi. Tom misli da je Tuffy laka meta, no ubrzo će shvatiti da se prevario.
Detektivi Tom i Jerry pomažu lošem mađioničaru pronaći golubove koji su nestali tijekom neuspješnog izvođenja čarobnog trika.

16.ep. - 20. prosinca

Tom i Butch natječu se za čelno mjesto u Udruzi lovaca na miševe i moraju se dokazati tako da napokon ulove Jerryja.
Hildie i Beatie obilježavaju dan majčine smrti, a Tom im pokušava pomoći tako što je želi oživjeti.


17.ep. - 21. prosinca

Tom je glavni predmet dokumentarca koji prati njegove svakodnevne aktivnosti, od potjera za Jerryjem do šarmiranja Toodles.
Dr. Bigby izumi uređaj koji slučajno teleportira Toma i Jerryja u Pariz.

18.ep. - 22. prosinca

Rick i Ginger odlaze na odmor i vode Toma i Spikea na avion. Slijepi putnici Jerry i Tuffy također su ondje i uskoro se ljubimci počinju naganjati po avionu.
Rick i Ginger potajno dovode Toma i Spikea u hotel u kojem su zabranjeni ljubimci, pa ih tjeraju da im obećaju da neće otići iz sobe. Hoće li se ljubimci lijepo ponašati?

19.ep. - 23. prosinca

Jerry i Tuffy na krstarenju s Rickom i Ginger ostavljaju Spikea i Toma u sobi i odlaze istraživati, ali opaki brodski mačak Grubijan ne preza ni pred čime dok ih terorizira.
Rick i Ginger vode Toma i Spikea na izlet i Spikea terorizira pas koji putuje u prikolici. Jerry i Tuffy zarobljeni su u Rickovu i Gingerinu kovčegu.

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od četvrtka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!
 Tagovi