.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tom i Jerry Show, 13. - 17. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.

20. ep. - 13. studenog

Hildie i Beatie donose kući čarobno zrcalo koje proriče budućnost. Ono Tomu pokazuje budućnost koja se njemu ne sviđa, pa je on pokušava izbjeći, ali samo pogoršava stvari.

Spike moli Toma i Jerryja da mu pomognu pronaći nestale kosti i detektivi istražuju gradski vrt.

21. ep. - 14. studenog

Dr. Bigby unaprjeđuje Bota u Bot-y Čuvara. Tom aktivira Botove obrambene sustave, pa stvari izmiču kontroli, a Jerry i Napoleon moraju isključiti Bota tako da mu ne naude.

Vještičji vrt s travama je uništen pa Tom postavlja zamku kako bi ulovio odgovornu štetočinu. Patak mu pomaže, ali ne zna da je on zapravo štetočina koju Tom želi uloviti.

22. ep. - 15. studenog

Tom i Jerry slučajno gube Gingerin prsten u odvodu, pa se Jerry spušta niz cijevi kako bi ga vratio, ali to ga vodi niz odvod, u kanalizaciju i na plažu!

Dr. Bigby stvara kacigu koja slučajno pretvara Toma u genija. Napoleon, Jerry i Hrčak surađuju kako bi pobijedili pametnog Toma koji sada gradi oružje za uništavanje miševa.

23. ep. - 16. studenog

Tom svjedoči otmici Misty, slatke mačke preko puta ulice. On i njezin susjed pokušavaju je pronaći.

Hildie i Beatie je dosta Toma i prijete da će nabaviti „pravu” mačku za vještice: crnu mačku. Tom je očajan i uzima čarobni napitak od kojeg postaje crn, ali samo privremeno.

24. ep. - 17. studenog

Ljubimci misle da će ostati bez hrane tijekom snježne oluje pa je počinju nagomilavati. Stvari se otimaju kontroli kad počnu krasti hranu i varati jedni druge.

Jerry i Napoleon igraju se Bigbyjevim novim antigravitacijskim strojem... Sve dok Tom ne provali u laboratorij i započne potjeru.

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV!

 Tagovi