novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tom i Jerry Show, 12. - 17. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Kada Rick zaduži Spikea za zaštitu kuće od provalnika, Spike odluči istrenirati Toma i Jerryja da postanu njegovi pomoćnici.

16. ep. - 12. veljače

Tom i Butch natječu se za čelno mjesto u Udruzi lovaca na miševe i moraju se dokazati tako da napokon ulove Jerryja.
Hildie i Beatie obilježavaju dan majčine smrti, a Tom im pokušava pomoći tako što je želi oživjeti.

17. ep. - 13. veljače

Tom je glavni predmet dokumentarca koji prati njegove svakodnevne aktivnosti, od potjera za Jerryjem do šarmiranja Toodles.
Dr. Bigby izumi uređaj koji slučajno teleportira Toma i Jerryja u Pariz.

18. ep. - 14. veljače

Rick i Ginger odlaze na odmor i vode Toma i Spikea na avion. Slijepi putnici Jerry i Tuffy također su ondje i uskoro se ljubimci počinju naganjati po avionu.
Rick i Ginger potajno dovode Toma i Spikea u hotel u kojem su zabranjeni ljubimci, pa ih tjeraju da im obećaju da neće otići iz sobe. Hoće li se ljubimci lijepo ponašati?

19. ep. - 15. veljače

Jerry i Tuffy na krstarenju s Rickom i Ginger ostavljaju Spikea i Toma u sobi i odlaze istraživati, ali opaki brodski mačak Grubijan ne preza ni pred čime dok ih terorizira.
Rick i Ginger vode Toma i Spikea na izlet i Spikea terorizira pas koji putuje u prikolici. Jerry i Tuffy zarobljeni su u Rickovu i Gingerinu kovčegu.

20. ep. - 16. veljače

Hildie i Beatie donose kući čarobno zrcalo koje proriče budućnost. Ono Tomu pokazuje budućnost koja se njemu ne sviđa, pa je on pokušava izbjeći, ali samo pogoršava stvari.
Spike moli Toma i Jerryja da mu pomognu pronaći nestale kosti i detektivi istražuju gradski vrt.

21. ep. - 17. veljače

Dr. Bigby unaprjeđuje Bota u Bot-y Čuvara. Tom aktivira Botove obrambene sustave, pa stvari izmiču kontroli, a Jerry i Napoleon moraju isključiti Bota tako da mu ne naude.
Vještičji vrt s travama je uništen pa Tom postavlja zamku kako bi ulovio odgovornu štetočinu. Patak mu pomaže, ali ne zna da je on zapravo štetočina koju Tom želi uloviti.
 

Crtanu seriju 'Tom i Jerry show' pratite od ponedjeljka do subote u jutarnjem terminu na Domi TV!



Tagovi