Tom i Jerry priče, 27. svibnja - 2. lipnja

Tom i Jerry priče
,
hr_HR

Obrada legendarne crtane serije Tom i Jerry iz 1940. godine uz koje su mnoge generacije odrastale vraća se na male ekrane!

1. sez., ep. 12. - 27. svibnja

Tom potjera Jerryja na gradilište. Svježa hrana radnika otme Tomovu pažnju, ali Spike, čuvar gradilišta spriječi njihove planove. Tom i Jerry osvoje super bingo. Natječu se tko može napraviti veću, bogatiju, mega palaču. Zbog nesreće na gradilištu Spike tjera Toma da što prije završi gradnju zgrade, međutim, Jerry ometa planove.

1. sez., ep. 13. - 28. svibnja

Gospođa Two-Shoes (Dvije-Cipele) se zasitila Tomovog bezuspješnog lova na miševe pa donosi mačku-robota za taj posao. Tom i Jerry se moraju udružiti kako bi pobijedili mehaniziranog uljeza. Tom vježba u nadi da će izgledati ljepše i zadiviti ljupku Kitty ali Jerry s radošću pokušava dokazati Tomu da bez muke neće ništa postići. Tom iz Hollywooda mijenja slavu i bogatstvo za selo, gdje je Jerry sa sela suočen s mnogim izazovima (kako bi postao netko i nešto na kraju).

2. sez., ep. 1. - 29. svibnja

Tom mora čuvati prstene moći supertima, no kad se pojavi Jerry, on i Tom nose prstene i bore se. Moraju združiti snage kako bi pobijedili zlikovca koji stiže ne bi li ukrao prstene. Tomovo sanjarenje o tome da je supermačka koja se bori protiv kriminala pretvara se u stvarnost. Nakon jurnjave s Jerryjem oboje upadaju u brlog pravog borca protiv kriminala. Znanstvenik slučajno izbaci gama-zraku u Jerryja, nakon čega Jerry postaje superbrz te je gotovo nemoguće da ga Tom ulovi.

2. sez., ep. 2. - 30. svibnja

Sultan Tom pokušava se riješiti seljaka Jerryja sa svog imanja, no kad naiđe na čarobnu svjetiljku s duhom, rat eskalira do čarobnih granica. U Japanu iz maštarija Tom je majstor zena, a Jerry susjed koji ga izluđuje. Tom i Jerry nađu se usred sukoba dviju vještica. Izbjegnu čarobnu sjekiricu koja uništava kolibe obaju vještica, nakon čega pomažu protivnicama da zakopaju ratnu sjekiru.

2. sez., ep. 3. - 31. svibnja

Djevojčica, Tomova vlasnica, dovodi ga u školu i tjera da bude pristojan, no njegovu odlučnost testiraju Jerry, letargični zec i gromoglasna žaba. Nakon što Tom izmuči Jerryja i Tuffyja, dva slatka mišića pokušavaju sabotirati Toma u prestižnom natjecanju na izložbi mačaka. Nakon što je u kući napravio nered, gđa Dvocipela poziva čuvenog trenera mačaka da Toma nauči pristojnosti, no zahvaljujući Jerryju čini se da Tom ignorira svaku njegovu zapovijed.

2. sez., ep. 4. - 1. lipnja

Dok mu je Tom za petama, Jerry se trudi zaštititi nestašnog, no dragog mladog pingvina koji se samo želi domoći sladoleda pretvarajući kuću pri tome u zimsku bajku. U nastojanjima da uhvati Jerryja, Tom upada na Jerryjev šou sa životinjama u vodenom parku i protiv svoje volje postaje dio nastupa! Tom lovi Jerryja kroz najopasnije dijelove Afrike. Miš nema šanse, no tad se udruži s dražesnim patuljastim nosorogom koji mu pomaže da pobijedi "kralja" džungle.

2. sez., ep. 5. - 2. lipnja

Tom i Jerry preko vodopada stižu u strašnu začaranu šumu, gdje upoznaju Butcha koji je ondje zatočen. Njih trojica pokušavaju pobjeći natrag u normalni svijet. Tom je pomoćnik legendarnog lovca na čudovišta, Van Helsinga. Na konvenciji čudovišta Tom se koristi Van Helsingovom opremom za lov na čudovišta ne bi li ulovio Jerryja.Tom se suočava s izvanzemaljcima koji mijenjaju oblik. Prevare ga, uplaše, gnjave i tjeraju mu strah u kosti.

Crtanu seriju 'Tom i Jerry priče' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!


 

 Tagovi