Tim specijalnih agenata istražuje nove zločine

 'Navy CIS' uspješna je kriminalistička serija o timu specijalnih agenata pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon) koji svakodnevno istražuju zločine povezane s mornaricom.



U Gibbsovu timu su specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), računalni stručnjak koji je diplomirao na MIT-u, probna agentica Eleanor „Ellie“ Bishop (Emily Wickersham) čija je specijalizacija procjena međunarodnih prijetnji i globalna priprema, a najnoviji članovi tima su karizmatični, nepredvidljivi i otporni specijalni agent Nicholas „Nick“ Torres (Wilmer Walderrama) koji je većinu svoje karijere proveo na samostalnim tajnim zadacima, specijalna agentica Alexandra „Alex“ Quinn (Jennifer Esposito), domišljata i talentirana agentica koja je odustala od posla kako bi bila instruktorica sve dok je Gibbs nije ponovno namamio natrag i agent MI6-a Clayton Reeves (Duane Henry), uspješni i inteligentni međunarodni agent koji je u Navy CIS-u na posudbi kao stručnjak za terorizam u ovim teškim vremenima.



Timu pomažu i forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette), nadarena znanstvenica, mrtvozornik dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum) i Duckyjev štićenik, naivni asistent mrtvozornika Jimmy Palmer (Brian Dietzen). Operacije nadgleda direktor Navy CIS-a Leon Vance (Rocky Caroll), inteligentni i visokokvalificirani agent koji u bilo kojem trenutku može uzdrmati status quo. Ovi specijalni agenti suočavaju se s različitim zločinima, a humor im olakšava nošenje sa stresnim situacijama. 



Na početku četrnaeste sezone, tim Navy CIS-a istražuje ubojitu eksploziju automobila u Washingtonu koja je povezana s NCIS-ovim specijalnim agentom Nickom Torresom, a koji je nestao prije šest mjeseci dok je bio na tajnom zadatku u Argentini. Bishop će prikupljati dokaze u vezi s ubojstvom mornaričkog kapetana te početi preispitivati svoj prethodni rad u NSA-u. Gibbs će otići na tajni zadatak, a Ducky će se prisjećati prošlosti i propitivati ključnu životnu odluku koju je davno donio.



 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju