Tijelo je dokaz, 5. - 6. siječnja

tijelo je dokaz 3 - 3
,
tijelo je dokaz 3 - 3
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

 3. sez., 9. - 11. ep. - 5. siječnja
Dok bogati menadžer investicijskog fonda Gerry Roberts čeka suđenje zbog prijevare investitora za milijarde dolara, otmu ga na izlasku iz sudnice iako ga čuvaju Tommy i Adam. U kaosu koji uslijedi prosvjednika ispred sudnice pregazi i ubije automobil u kojem otmičari bježe, a poslije se pojavi snimka Gerryjeva ubojstva. No je li moguće da je lažirao vlastitu smrt? Megan se približava istini o svom ocu.

Shizofrenu tinejdžericu smještenu u ustanovu za duševno oboljele pronalaze mrtvu. Dok Megan i Tommy razgovaraju s mladom pacijenticom po imenu Darby koja djeluje nevjerojatno zdravo i lucidno, ona im kaže da je vidjela kako se ubojica spustio kroz stropnu ventilaciju, ali najšokantnije od svega, tvrdi da je kanio ubiti nju, a ne žrtvu. Je li ubojica dr. Malcolm (Craig Bierko), šef odjela koji ometa njihovu istragu?

Kad u Philadelphiji padne zrakoplov jer je napadač u zraku otvorio vatru, cijeli tim, Megan, Kate, Tommy, Adam, Curtis, Ethan, Riley i Stafford pripremaju se za katastrofu. Kako je zrakoplov pogodio glavni gradski dalekovod, Megan mora izvoditi obdukcije unatoč povremenim nestancima struje, a tada jedno tijelo nestane. U međuvremenu Tommy i Adam istražuju i dožive tešku prometnu nesreću.

3. sez., 12. - 13. ep. - 6. siječnja
Tommy ide s Megan na ekshumaciju njezina oca što dodatno komplicira navodni slučaj samoubojstva. Meganina majka Joan predlaže Megan da pregleda kartone očevih pacijenata koji bi mogli biti povezani s njegovom smrću, ali i sa smrću jednog njegova pacijenta.

Megan misli da je došla do tijela svojeg oca, no ispostavi se da je lijes prazan. Ubrzo shvati da je cijela dokumentacija njezina oca nestala. Odmah krene istraživati što se dogodilo pa pronađe ključ koji otvara tajni pretinac u očevu uredu.
 

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi