Tijelo je dokaz, 3. sezona

tijelo je dokaz 3 - 4
,
tijelo je dokaz 3 - 4
hr_HR

PON - PET 21.45

(Body of Proof), SAD, 2013., kriminalistička serija
Tvorac serije: Christopher Murphey

Glume:
Dana Delany … dr. Megan Hunt
Jeri Ryan … dr. Kate Murphey
Geoffrey Arend … dr. Ethan Gross
Windell D. Middlebrooks … dr. Curtis Brumfield
Mark Valley … detektiv Tommy Sullivan

Prije dvadeset godina, Megan Hunt (Dana Delany) slomilo se srce. Kao stažistica u New Yorku, sašila je ranjenog mladog policajca Tommyja Sullivana (Mark Valley) koji je ustrijeljen za vrijeme akcije protiv raspačavača droge te je tako započela njihova strastvena ljubavna veza. Završila je jednako hirovito kad je on nju prevario. Kako bi se oporavila od izdaje, vratila se u Philadelphiju zaklinjući se da je više nikad nitko neće povrijediti. Izgradila je vrlo uspješnu karijeru i jednako uspješan brak.

O glumcima:

DANA DELANY
dr. Megan Hunt
Dana Delany diplomirala je na Wesleyan Universityju, zatim je napustila rodni Stamford u Connecticutu i otišla u New York brusiti vještine u dnevnome televizijskom programu i kazalištu. Glumila je na Broadwayu, a zatim se preselila u Los Angeles. Ostavila je traga kao vojna medicinska sestra Colleen McMurphy u hvaljenoj seriji 'Kineska plaža', za koju je dobila dvije nagrade Emmy.

JERI RYAN
dr. Kate Murphey
Jeri Ryan počela je glumačku karijeru gostujućim ulogama u hit-televizijskim serijama kao što su 'Melrose Place', 'Matlock', 'The Sentinel' te stalnom ulogom u seriji 'Dark Skies'. Proslavila se kad je dobila ulogu borga Sedma od Devet, oslobođenog od kolektiva u znanstvenofantastičnoj seriji 'Zvjezdane staze: Voyager'.

GEOFFREY AREND
dr. Elliot Gross

Geoffrey Arend rođen je i odrastao u New Yorku, a glumiti je počeo u veoma mladoj dobi. Diplomirao je na njujorškoj LaGuardia High School of Music and Art & the Performing Arts 1996., a zatim studirao kazalište i glumu na Carnegie Mellonu, Tisch School of the Arts na NYU-u i prestižnoj Royal Academy of Dramatic Art (RADA) u Londonu.

WINDELL D. MIDDLEBROOKS
dr. Curtis Brumfield

'Tijelo je dokaz' predstavlja prvu redovitu ulogu Windella Middlebrooksa u nekoj seriji, ali on je već jedno od najprepoznatljivijih lica na televiziji gdje portretira genijalnog i voljenog dostavljača piva Miller High Life u njihovim reklamama. Rođen je i odrastao u Ft. Worthu u Teksasu i utjelovljuje duh vrijednoga običnoga čovjeka – inspiracija za uloge su mu njegov djed i ujaci, njegovi životni uzori.

MARK VALLEY
detektiv Tommy Sullivan

Mark Valley vojni veteran i diplomac West Pointa kojega smo gledali u nizu raznovrsnih uloga u suradnji s nekim od najkultnijih scenarista i producenata. Igrao je Brada Chasea u hvaljenoj seriji 'Bostonsko pravo' te je za tu ulogu tri godine zaredom bio nominiran za nagradu SAG za najbolju izvedbu glumačkog ansambla u humorističnoj seriji. Valley je također glumio u dramskoj seriji J. J.-a Abramsa 'Na rubu' te seriji 'Živa meta'.

Ne propustite pratiti seriju 'Tijelo je dokaz' od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni pročitajte ovdje!Tagovi