Tijelo je dokaz, 27. - 31. prosinca

tijelo je dokaz 3 - 1
,
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

2. sez., 4. - 5. ep. - 27. prosinca
Zastupnica farmaceutske kompanije pronađena je mrtva u rijeci Schuykill, no kad Megan Hunt i tim istraže, u njezinu tijelu ne pronalaze krv. Tim mora pronaći pravo mjesto zločina te vidjeti mogu li otkriti uzrok smrti, ali kako osumnjičeni imaju pristup stotinama nepoznatih lijekova, možda nikad ne saznaju tko ili što ju je ubilo.

Tijelo ubijene mlade žene pojavi se umjesto trupla na vježbama na medicinskom fakultetu pa se Megan oslanjanja na pomoć najboljeg studenta kako bi riješila slučaj.

2. sez., 6. - 7. ep. - 28. prosinca
Kad nedavnog dobitnika na lutriji pronađu brutalno ubijenog, svi postaju osumnjičeni.

Kad policajca na tajnom zadatku pronađu pogubljenog na benzinskoj postaji, potraga za ubojicom ne mora ići daleko.

2. sez., 8. - 10. ep. - 29. prosinca
Kad nevjesta skoči u smrt na dan svog vjenčanja, osumnjičeni su svi, od bijesnog bivšeg dečka do previše zaštitničkog oca. No kao i sama nevjesta, i Megan obraća pozornost na svaki, i najmanji detalj dok ne riješi zločin. U međuvremenu Ethan se zaljubljuje u novu djevojku Dani, ali čini se da se njoj već sviđa netko drugi iz tima.

Kad vlasnik obiteljskog talijanskog restorana završi mrtav u zamrzivaču, dr. Hunt i njezin tim pomnije proučavaju obiteljske odnose. U međuvremenu se detektivka Baker mora suočiti s prošlošću koja je proganja.

Majka kojoj se sudi u vrlo eksponiranom slučaju na sudu je proglašena nevinom, ali ne i u očima javnosti. Kad je pronađu mrtvu dan nakon oslobađajuće presude, Megan i tim moraju ostaviti po strani vlastite osjećaje i žrtvi donijeti pravdu. No pronaći istinu mnogo je teže nego što su očekivali, osobito jer ambiciozna novinarka (Marcia Gay Harden) daje sve od sebe kako bi slučaj postao senzacionalistički, a žrtvinoj majci (Rita Wilson) sve je to jednostavno previše.

2. sez., 11. - 14. ep. - 30. prosinca
Nakon što prometna nesreća otkrije truplo u prtljažniku, tim pronalazi još jedno tijelo pa imaju dva slučaja. Megan se povezuje sa starim znancem, a Katein je posao ugrožen.

Kad roditelje iz savršene obitelji njihov sin pronađe mrtve, tim ubrzo uviđa da stvari nisu kao što se čine. U međuvremenu Curtis se pokušava snaći na novom položaju, a Meganin ljubavni život cvate.

Nakon tragične prometne nesreće jedna je djevojka u kritičnom stanju, a druga poginula. Dok Megan i njezin tim istražuju slučaj, shvaćaju da je došlo do goleme pogreške. Ne samo da je pogrešna djevojka proglašena mrtvom nego ni prometna nesreća možda nije uzrok smrti.

2. sez., 15. - 16. ep. - 31. prosinca
Dok broj smrtnih slučajeva raste, tim mora brzo otkriti kako liječiti virus te, još važnije, tko ga širi.

Kad uzrok smrti djeluje i više nego poznato, Megan se mora suočiti sa serijskim ubojicom kojeg je pomogla strpati iza rešetaka.

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi