.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tijelo je dokaz, 18. - 22. lipnja

Tijelo je dokaz 3 - 23
,
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

6. ep. - 18. lipnja
Kad se odsječeni dlan i stopalo pojave u jednoj stražnjoj uličici, Megan i njezin tim moraju doslovno ponovno spojiti žrtvu. U međuvremenu Megan nevoljko pristane da je Lacey posjeti u uredu i snimi kako radi u sklopu videoeseja za sat društvenih studija. Ono što Lacey pritom otkrije, iz temelja mijenja njezin pogled na majku.

7. ep. - 19. lipnja
Tijekom obdukcije mlade žene ubijene u ofucanoj hotelskoj sobi Megan se šokira kad otkrije da je i sama na poseban način povezana sa žrtvom. U međuvremenu, nakon što na vlastito iznenađenje dozna za osobne probleme s kojima se nose njezini kolege, Megan uviđa koliko se toga događa oko nje a da nije primijetila pa se odjednom zainteresira, što strašno zabavlja njezine kolege.

8. ep. - 20. lipnja
Kad Nikki Parkson, filantropska mlada pripadnica otmjenog društva umre, Megan posumnja na zločin, unatoč činjenici da je Nikki bolovala od neizlječive bolesti. Nikkina ožalošćena majka (gostujuća glumica Jill Eikenberry) i njezin brat shrvani su što njihove pokušaje da joj pruže dostojanstven pogreb koči Meganina istraga. Meganin tim dodatno frustrira činjenica da Nikkino tijelo pruža malo tragova, s obzirom na to da je balzamirana prije obdukcije. U međuvremenu Katein privatni život prekida istragu pa Lacey posumnja da njezini roditelji opet žele biti zajedno.

9. ep. - 21. lipnja
Peter nabasa na požar u kući prije nego što dođu vatrogasci te spašava mladu ženu. Žena je sad u kritičnom stanju, a nedavno se pokušala ponovno povezati sa svojim biološkim ocem koji ju je okrutno odbacio. Kad Megan ode na mjesto požara, otkrije da je u vatri izgorjela jedna druga žrtva. To konsternira Petera koji nije znao da je još netko u kući, a sad je i osobno povezan s tim slučajem. Kad Megan krene s istragom, uzurpiraju je veteran istražitelj požara Ray Easton (Terry Serpico, "Žene američkih vojnika") i njegov mladi kolega Skip koji joj se protive na svakom koraku. Kad se Megan požali svojoj šefici, Kate joj ironično odgovori da je ljudima obično teško raditi s njom, a napetost između tih dviju žena samo se još više zahukta.

10. ep. - 22. lipnja
Christina Hendricks ("Momci s Madisona") ostvaruje gostujuću ulogu sa svojim suprugom u stvarnom životu i redovitim glumcem serije "Tijelo je dokaz" Geoffreyjem Arendom. Hendricks portretira Karen Archer, identičnu Jessicinu blizanku prelijepoga tijela, čija misteriozna smrt zbunjuje Ethana i Curtisa. Kako se produbljuje Ethanov interes za taj slučaj, tako Curtis počne propitkivati Ethanove motive. U međuvremenu Megan se suočava sa starim demonima kad posjeti bivšega šefa u bolnici u kojoj je nekoć radila. Pacijent je umro nakon nedavne operacije. Je li to bilo ubojstvo ili nesavjesno postupanje? Megan počinje sumnjati na žrtvina liječnika (Marc Blucas, "Buffy ubojica vampira"), no čim Megan počne dizati prašinu, bolnica prestane surađivati.

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi