.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tijelo je dokaz, 11. - 15. lipnja

Tijelo je dokaz 1. sezona - 15
,
hr_HR

Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

1. ep. - 11. lipnja

Džogerica je pronađena kako pluta u rijeci Schuylkillu. Dr. Megan Hunt udružuje se sa svojim partnerom, medicinskim istražiteljem i bivšim murjakom Peterom Dunlopom, pod budnim okom njihove šefice, glavne patologinje dr. Kate Murphey, koja je itekako svjesna Meganina talentiranog, ali konfliktnog stila rada. Meganini kolege dr. Ethan Gross i zamjenik glavnog patologa dr. Curtis Brumfield moraju pronaći način da funkcioniraju s novom patologinjom. Megan istraga vodi na teren gdje upoznaje murjaka staroga kova, detektiva Buda Morrisa, kojega dovodi do bijesa Meganina ustrajnost i tvrdoglavost. No njegova partnerica detektivka Samantha Baker ima tiho poštovanje prema Meganinim informacijama, čak i ako to nije slučaj kod Morrisa. U međuvremenu, dok pokušava riješiti smrt džogerice, Megan mora riješiti i osobnu slagalicu – koji je savršen dar za 12. rođendan njezine kćeri?

2. ep. - 12. lipnja

Kad mladi, međurasni par pronađu ubijen hicima u njihovu autu u Fairmont Parku, dr. Megan Hunt obećava ožalošćenim roditeljima da će pronaći ubojicu njihove kćeri. Detektivi Bud Morris i Samantha Baker spremni su objasniti slučaj kao ubojstvo-samoubojstvo, ali Megan i njezin tim pronalaze na tijelima dokaze koji šalju slučaj u posve drukčijem i šokantnom smjeru. U međuvremenu Peter savjetuje Megan da ne forsira previše u pokušajima da se ponovno poveže sa svojom kćeri Lacey.

3. ep. - 13. lipnja

Visoko eksponirani slučaj u kojem philadelphijskog detektiva odjela za ubojstva ubije auto, a vozač pobjegne s mjesta, osobno pogađa detektivku Samanthu Sam Baker. Dok Megan i tim kopaju dublje da bi osvetili smrt jednog od njih, Megan uviđa koliko je važna veza između roditelja i kćeri te joj nedostaje njezina bliska povezanost sa kćeri. U međuvremenu Megan mora otići do svoje majke, sutkinje Joan Hunt (Joanna Cassidy), s kojom je u napetim odnosima, da bi je zamolila za pomoć u istrazi.

4. ep. - 14. lipnja

Savršena četvrt u philadelphijskom predgrađu potresena je kad oca-domaćicu pronađu nasmrt izbodena u njegovoj kući. Dok Megan razotkriva misterij njegove smrti i njegova ubojicu, prisjeća se smrti svog oca. U međuvremenu Peter pomaže Megan da balansira s dosad najvećim izazovom, vođenjem subotnjeg dijeljenja prijevoza sa svojom kćeri koju je teško impresionirati i njezinim prijateljicama. Također, Kate preuzima savjetničku ulogu u pro bono slučaju s Meganinim bivšim suprugom Toddom.

5. ep. - 15. lipnja

Megan ponovno ulazi u visoko društvo kojem je nekoć pripadala kad urednicu popularnog časopisa pronađu mrtvu u njezinoj kući u Chestnut Hillu. Megan prihvaća pozivnicu njezine majke na jedan društveni događaj s namjerom da se suoči s glavnim sumnjivcem, na zaprepaštenje njezine majke. Kad Kate zamoli Ethana da istraži jedini materijalni trag pronađen na mjestu ubojstva, iznenadi ga njezin nekarakteristično optimistični stav i potpora.

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi