Tijelo je dokaz, 1. - 3. srpnja

tijelo od laži - 1
,
tijelo od laži - 1
hr_HR

Prije dvadeset godina, Megan Hunt (Dana Delany) slomilo se srce. Kao stažistica u New Yorku, sašila je ranjenog mladog policajca Tommyja Sullivana (Mark Valley) koji je ustrijeljen za vrijeme akcije protiv raspačavača droge te je tako započela njihova strastvena ljubavna veza.

1. sezona, epizoda 1 - 1. srpnja

Džogerica je pronađena kako pluta u rijeci Schuylkillu. Dr. Megan Hunt udružuje se sa svojim partnerom, medicinskim istražiteljem i bivšim murjakom Peterom Dunlopom, pod budnim okom njihove šefice, glavne patologinje dr. Kate Murphey, koja je itekako svjesna Meganina talentiranog, ali konfliktnog stila rada. Meganini kolege dr. Ethan Gross i zamjenik glavnog patologa dr. Curtis Brumfield moraju pronaći način da funkcioniraju s novom patologinjom. Megan istraga vodi na teren gdje upoznaje murjaka staroga kova, detektiva Buda Morrisa, kojega dovodi do bijesa Meganina ustrajnost i tvrdoglavost. No njegova partnerica detektivka Samantha Baker ima tiho poštovanje prema Meganinim informacijama, čak i ako to nije slučaj kod Morrisa. U međuvremenu, dok pokušava riješiti smrt džogerice, Megan mora riješiti i osobnu slagalicu – koji je savršen dar za 12. rođendan njezine kćeri?

1. sezona, epizoda 2 - 2. srpnja

Kad mladi, međurasni par pronađu ubijen hicima u njihovu autu u Fairmont Parku, dr. Megan Hunt obećava ožalošćenim roditeljima da će pronaći ubojicu njihove kćeri. Detektivi Bud Morris i Samantha Baker spremni su objasniti slučaj kao ubojstvo-samoubojstvo, ali Megan i njezin tim pronalaze na tijelima dokaze koji šalju slučaj u posve drukčijem i šokantnom smjeru. U međuvremenu Peter savjetuje Megan da ne forsira previše u pokušajima da se ponovno poveže sa svojom kćeri Lacey.

1. sezona, epizoda 3 - 3. srpnja

Visoko eksponirani slučaj u kojem philadelphijskog detektiva odjela za ubojstva ubije auto, a vozač pobjegne s mjesta, osobno pogađa detektivku Samanthu Sam Baker. Dok Megan i tim kopaju dublje da bi osvetili smrt jednog od njih, Megan uviđa koliko je važna veza između roditelja i kćeri te joj nedostaje njezina bliska povezanost sa kćeri. U međuvremenu Megan mora otići do svoje majke, sutkinje Joan Hunt (Joanna Cassidy), s kojom je u napetim odnosima, da bi je zamolila za pomoć u istrazi.

Ne propustite pratiti seriju 'Tijelo je dokaz' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi