Teški zločini, 9. - 10. lipnja

Teški zločini 4. sezona epizode - 12
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 21. - 22. ep. - 9. lipnja

Pronašavši još jednu žrtvu, Sharon ljutito skreće pozornost prema bivšem policijskom detektivu Marku Hickmanu, s obzirom na njegovu naviku da se pojavljuje na krivome mjestu u krivo vrijeme, kao i tajnu koju čuva i koja bi mogla biti motiv za ubojstvo njemu ili njegovoj ženi. Mogući rat banda dodatno se zakuha nakon tri nova ubojstva. Fritz i njegov tim pomažu policiji da se pojavi u velikom broju na pogrebu, na kojem Tao dolazi do zanimljivog otkrića koje uključuje Petera Goldmana, zloglasnoga odvjetnika koji je život posveti napadima na losanđelesku policiju.

Kako pristižu nove informacije o žrtvama iz prošlosti i njihovoj povezanosti sa sadašnjim ubojstvima, poručnik Cooper i Amy Sykes nađu se uhvaćeni u neočekivanom vatrenom obračunu. Sharon napokon otkrije čime će pritisnuti velečasnog Pricea te njegova odvjetnika i Marka Hickmana, dok se probija naprijed prema istini.

4. sez., 23. ep. - 10. lipnja

U napetoj završnici sezone, konci sedam ubojstava povežu se zajedno kad videobuba na velečasnom Priceu izmami priznanje od njegova mlađega brata, što suzi broj sumnjivaca na troje. A Mark Hickman napokon se suoči s istinom o svojoj prošlosti kad Sharon Raydor dobro upotrijebi veoma nepouzdana svjedoka. U međuvremenu, Provenza i Patrice riješe svoje probleme u vezi s vjenčanjem.

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom i nedjeljom navečer na Domi TV.

 Tagovi