Teški zločini, 3. - 7. kolovoza

teški zločini, 5. sezona
,
teški zločini, 5. sezona
hr_HR

Doma TV donosi kriminalističku poslasticu, seriju 'Teški zločini' koja istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu...

4. sezona, epizoda 23 - 3. kolovoza

U napetoj završnici sezone, konci sedam ubojstava povežu se zajedno kad videobuba na velečasnom Priceu (povremeni gostujući glumac TARIK LOWE) izmami priznanje od njegova mlađega brata, što suzi broj sumnjivaca na troje. A Mark Hickman (povremeni gostujući glumac JASON GEDRICK) napokon se suoči s istinom o svojoj prošlosti kad Sharon Raydor dobro upotrijebi veoma nepouzdana svjedoka. U međuvremenu, Provenza i Patrice (povremena gostujuća glumica DAWNN LEWIS) riješe svoje probleme u vezi s vjenčanjem.

5. sezona, epizoda 1 - 4. kolovoza

U prvoj epizodi pete sezone ekipa istražuje tajanstveni nestanak tinejdžerice tijekom dobrovoljnog rada u skloništu za beskućnike. Buzz otvara dosje desetljećima starog slučaja ubojstva svoga oca i strica. Andy Flynn razmišlja o tome da proda svoju kuću.

5. sezona, epizoda 2 - 5. kolovoza

Ubojstvo detektiva u jedinici za seksualne zločine uvodi ekipu Teških zločina u svijet pornografije u kojem otkrivaju drogiranje i upitnu etiku među kolegama.
Rustyjeva biološka majka Sharon Beck vraća se s iznenađujućim vijestima.

5. sezona, epizoda 3 - 6. kolovoza

Nakon terorističkog napada na pripadnika američkih vojnih snaga, FBI traži pomoć kapetanice Raydor u traženju terorista. Raydor se s ekipom pridružuje FBI-u u utrci s vremenom jer je pitanje trenutka kad će terorist ponovno napasti.

5. sezona, epizoda 4 - 7. kolovoza

Flynn traži novi dom i moli Provenzu i Buzza da mu pomognu, ali neočekivani preokret događaja dovodi do nove istrage.
Buzz i dalje istražuje okolnosti ubojstva svoga oca.

Kriminalističku seriju "Teški zločini" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi