Teški zločini, 29. lipnja - 3. srpnja

Teški zočini, 3. sezona - 5
,
Teški zočini, 3. sezona - 5
hr_HR

Doma TV donosi kriminalističku poslasticu, seriju 'Teški zločini' koja istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu...

 

3. sezona, epizoda 17 - 29. lipnja

Sanchez završi pod mikroskopom kad njegovateljicu njegove majke pronađu ubijenu. Rusty je prisiljen smiriti Jacka kad se pojavi u Sharoninu stanu ponašajući se nepromišljeno. U gostujućim su ulogama i RANSFORD DOHERTY, RAOUL TRUJILLO, DANIEL ROEBUCK i AUGUSTO AGUILERA.

3. sezona, epizoda 18 - 30. lipnja

Phillip Stroh vraća se i traži novu nagodbu od zamjenice okružnoga tužitelja Rios u zamjenu za svoju suradnju u pogledu „budućih ubojstava“. Utrkujući se s vremenom kako bi spriječili smrt triju žena, Teški zločini trude se spasiti žrtve, u isto vrijeme pokušavajući dešifrirati izvor Strohovih informacija. Među povremenim gostujućim glumcima nalaze se JON TENNEY, MALCOLM-JAMAL WARNER, BROCK HARRIS, HAMPTON FLUKER, RANSFORD DOHERTY i TUC WATKINS.

3. sezona, epizoda 19 - 1. srpnja

Odjel za teška ubojstva radi užurbano kako bi spriječio serijskog ubojicu koji za mete ima seksualne radnice. Kako bi rastumačila činjenice, kapetanica Sharon Raydor poseže izvan svog odjela i obraća se savjetnici Clarissi Fields, kako bi joj pomogla analizirati desetljeće groznih ubojstava, a Phillip Stroh sve bliže je postizanju svoga krajnjega cilja. U povremenim gostujućim ulogama pojavljuju se JON TENNEY, LAURIE HOLDEN, MALCOLM-JAMAL WARNER, NADINE VELAZQUEZ, LINDSAY PRICE, BROCK HARRIS, HAMPTON FLUKER, RANSFORD DOHERTY i TUC WATKINS. U gostujućoj ulozi je i THEO ALEXANDER (Okus krvi).

4. sezona, epizoda 1 - 2. srpnja

U premijeri četvrte sezone, Teški zločini istražuju dvostruko ubojstvo povezano s nizom upada u kuće u Hollywood Hillsu. U međuvremenu, Sanchez se pokušava reintegrirati u odjel nakon suspenzije zbog upitne uporabe sile, a kapetanica Raydor donosi sudbonosnu odluku u životu svoga posvojenoga sina Rustyja. U gostujućim su ulogama BRANDON BARASH, SAVANNAH LATHEM, SKYLER MAXON i RAUL DIAZ.

4. sezona, epizoda 2 - 3. srpnja

Kad mrtvo tijelo ispadne iz prtljažnika na kraju automobilske potjere, Teški zločini moraju razmrsiti veze između kuharske superzvijezde, sredovječnog pedijatrijskoga psihijatra i njegove druge, mnogo mlađe žene, te odvjetnika za bankrote (gostujući glumac PAUL SCHULTZE - Sestra Jackie), čije problematično zastupanje prijeti izbaciti istragu iz tračnica. Rusty i dalje pokušava identificirati žrtvu ubojstva koja se nazivala Alice Herrera, nenamjerno ugrozivši optužnicu protiv ubojice. U povremenim gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RANSFORD DOHERTY i BRANDON BARAS. U gostujućim ulogama pojavljuju se JESSY SCHRAM (Napad s neba), GARRETT COFFEY (Bunheads) i VICTORIA PLATT (Dveri).

Kriminalističku seriju 'Teški zločini' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi