Teški zločini, 25. veljače - 1. ožujka

teški zločini 2 sezona
,
teški zločini 2 sezona
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

2. sezona, epizoda 4 - 5 - 25. veljače

Losanđeleska policija prati materijalnog svjedoka u Los Angeles na svjedočenje, ali u strašnom obratu zbivanja, svjedok postaje glavni sumnjivac u posve drugom ubojstvu. Stres iz privatnog i poslovnog života opterećuje Flynna. A tim se odluči okladiti kada Rusty dovede djevojku iz razreda da se druži s njim u policijskoj postaji.

Tim istražuje okrutno ubojstvo, ali ubrzo otkriva mračne tajne u pozadini racije i zapljene droge koja se izjalovila. U međuvremenu Raydoričin suprug s kojim ne živi već 25 godina, Jack Raydor (TOM BERENGER u gostujućoj ulozi – Hatfieldovi i McCoyevi, Početak, Vod smrti), vraća se u Los Angeles da bi radio kao odvjetnik kojeg dodjeljuje sud. Šarmantan i karizmatičan, Jack se brzo sprijateljuje s Rustyjem, ali Sharon je i dalje na oprezu.

2. sezona, epizoda 6 - 7 - 26. veljače

Nakon nestanka djeteta s rodnom disforijom, Odjel za teške zločine trudi se riješiti taj osjetljivi slučaj prije nego što bude prekasno. Uz nekoliko sumnjivaca i proturječnih dokaza, tim mora oprezno slagati dijelove te priče. U međuvremenu, Jack Raydor (TOM BERENGER u gostujućoj ulozi) pokušava se iskupiti jer je godinama bio loš roditelj. 

U slučaju koji ističe nasilje među bandama i društvene podjele, tim će shvatiti da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine. Situacija će se dodatno zakomplicirati kada Sharon Jacku (TOM BERENGER u gostujućoj ulozi) pruži priliku da u tom slučaju bude odvjetnik kojeg dodjeljuje sud. U međuvremenu, Rusty pokazuje zabrinutost zbog upoznavanja s Krisinim roditeljima (MADISON McLAUGHLIN u gostujućoj ulozi - Lovci na natprirodno, Mentalist). 

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 27. veljače

Mediji će eksplodirati nakon što je u kući nagrađivanog trenera plivanja pronađeno truplo. Flynna muči emocionalna dilema uoči vjenčanja njegove kćeri. Krisina (MADISON McLAUGHLIN u gostujućoj ulozi) majka zabrinuta je pa će posjetiti Raydoricu kako bi o tome razgovarale.

Zamjenica javnog tužioca Hobbs (KATHE MAZUR u gostujućoj ulozi) bit će upletena u slučaj sumnjive smrti carinskog posrednika. U međuvremenu, Provenza izbjegava razgovor o osjetljivoj temi s Raydoricom. MARION ROSS (Happy Days), TIM CONWAY (The Carol Burnett Show, McHale's Navy), RON GLASS (Firefly, Barney Miller), DORIS ROBERTS (Svi vole Raymonda, Sredina), PAUL DOOLEY (Šesnaest svijeća, Bez oduševljenja, molim) i PAUL McCRANE (Hitna služba, Harryjev zakon) pojavljuju se u gostujućim ulogama.

2. sezona, epizoda 10 - 11 -28. veljače

U slučaju koji je previše blizak Rustyju brutalno je ubijena 19-godišnja prostitutka. Tim pokušava postići dogovor s ubojicom bez savjesti za kojeg vjeruju da je dio veće zločinačke organizacije. Međutim, njihova inicijativa ne sviđa se sucu kojem je slučaj dodijeljen.

Tim strateški radi na hvatanju serijskog ubojice zbog kojeg su svi na oprezu. U pokušaju brzog rješavanja slučaja, Raydorica je rastrgana između dviju naizgled ispravnih odluka, a svaka od njih za sobom povlači teške posljedice. U međuvremenu, Rusty je dobio više slobode, ali zbog novih prijetnji boji se udaljiti se od kuće. 

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 1. ožujka

Nakon što smrtonosni koktel droge odnese živote dvojice braće, tim pokušava pronaći dilera prije negoli se u opasnosti nađu i školski kolege braće. U međuvremenu, Rustyja guši 24-satna policijska zaštita i mora donijeti važnu odluku.

Kada tek oslobođeni bivši zatvorenik propusti dva uzastopna sastanka s probacijskim službenikom, tim ga mora pronaći nakon što je psihijatar osumnjičenog izrazio zabrinutost zbog njegova mentalnog stanja. U međuvremenu, Raydorica poziva psihijatra, dr. Joea Bowmana (BILL BROCHTRUP u gostujućoj ulozi - Njujorški plavci, Besramnici), kako bi procijenio Rustyja tijekom partije šaha. ESAI MORALES (Njujorški plavci, Caprica) također se pojavljuje u gostujućoj ulozi.

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjelja do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi