Teški zločini, 25. - 29. svibnja

teški zločini 2 sezona
,
teški zločini 2 sezona
hr_HR

Doma TV donosi kriminalističku poslasticu, seriju 'Teški zločini' koja istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu...

2. sezona - epizoda 15 - 16 - 25. svibnja

Božićni praznici Odjela za teške zločine prekinuti su nakon što je bejzbolski skaut pronađen mrtav u svojoj kamp-prikolici. Tim radi na slučaju ubojstva i otkriva zamršenu priču o otmici. U međuvremenu Rusty govori dr. Joeu o svojoj majci.

Nakon što je u opasnoj četvrti u pucnjavi ubijen imućni student, Odjel za teške zločine mora surađivati s FBI-em i Fritzom Howardom kako bi pronašli ubojicu. Tijekom istrage saznajemo kako se svaki član tima odlučio pridružiti policiji.

2. sezona - epizoda 17 - 18 - 26. svibnja

Završna „bombastična“ rasprodaja doslovce je postala takva u salonu rabljenih vozila nakon što je jedan od njegovih vlasnika ubijen u eksploziji bombe. Dok tim pokušava otkriti tko je odgovoran, Rusty odijeva zaštitni prsluk pod budnim okom poručnika Chucka Coopera (MALCOLM-JAMAL WARNER u gostujućoj ulozi - The Cosby Show, Malcolm i Eddie, Reed Between the Lines), nadzornika iz Odjela za specijalne istrage (OSI), kako bi pokušali uhvatiti osobu koja je ugrozila i Rustyjev i Sharonin život.

Tim mora brzo djelovati i pronaći serijskog ubojicu prije negoli on ponovno napadne. U međuvremenu, situacija postaje opasna tijekom partije šaha. MALCOLM-JAMAL WARNER pojavljuje se u gostujućoj ulozi kao poručnik Chuck Cooper.

2. sezona - epizoda 19; 3. sezona, epizoda 1 - 27. svibnja

U završnom nastavku sezone, Odjel za teške zločine sve je bliže opasnom serijskom ubojici. Rustyja čeka najveći izazov dosad kada se hrabro suprotstavi Phillipu Strohu. Slučaj će se dodatno zakomplicirati kada se timu suprotstavi Linda Rothman, moćna odvjetnica koja ne dopušta moralnim načelima da utječu na njezine pobjede na sudu. JON TENNEY (Završni udarac) gostuje u ulozi Fritza Howarda.

U premijeri treće sezone, kad nestanu jedan otac i njegovo dvoje djece, ekipa ih mora brzo pronaći, a putem otkriva mnoštvo užasnih obiteljskih tajni. U međuvremenu, Raydor daje sve od sebe kako bi vjerovala Rustyju kad on počne odlaziti sam na sumnjiva putovanja. U povremenoj gostujućoj ulozi pojavljuje se KATHE MAZUR kao Andrea Hobbs, zamjenica okružnoga tužitelja (DDA) i praktična tužiteljica.

3. sezona, epizoda 2-3 - 28. svibnja

Ubrzo nakon što ga puste iz zatvora, čovjeka koji je tvrdio da je nevin pronađu ubijena. Žrtvin je slučaj ponovno otvoren, a ekipa se trudi riješiti 17 godina staro ubojstvo. Na Raydorino iznenađenje, Rusty priznaje razlog njegove nedavne sumnjive aktivnosti. Među povremenim gostujućim ulogama tu su Kathe Mazur kao zamjenica okružnoga tužitelja Hobbs, RANSFORD DOHERTY (Završni udarac) kao mrtvozornikov istražitelj Kendall i EVER CARRADINE (24, Once and Again) kao Rustyjeva majka Sharon Beck.

Pred Odjelom za teška ubojstva novi je izazov jer moraju riješiti ubojstvo psa kojem je njegova preminula vlasnica ostavila imanje vrijedno 20 milijuna dolara. Uz pomoć kvazidetektiva Jonathana Bairda, znanoga kao Dick Tracy, slučaj dobiva novi obrat kad ekipa počne sumnjati da je kod smrti vlasnice toga psa, bogate nasljednice, počinjen zločin.

3. sezona, epizoda 4-5 - 29. svibnja

Nasilno ubojstvo navodnoga silovatelja stavlja ekipu pred emotivnu zadaću da ispitaju moguće sumnjivce. U međuvremenu, kad Rusty uhvati svoju majku u laži, počinje dovoditi u pitanje njezine motive. Kao Kendall u povremenoj gostujućoj ulozi pojavljuje se Ransford Doherty.

Kad nekog stranca pronađu ubijena u njegovoj hotelskoj sobi, ekipa mora brzo pronaći ubojicu, izbjegavajući istovremeno međunarodne reperkusije povezane sa slučajem kad postane umiješan jedan američki diplomat. Dok su svi zaposleni oko slučaja, Rusty pokušava smisliti kako da kaže ekipi jednu veliku tajnu.

Kriminalističku seriju 'Teški zločini' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 Tagovi