Teški zločini, 25. - 28. rujna

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 1. ep. - 25. rujna

U premijeri četvrte sezone, Teški zločini istražuju dvostruko ubojstvo povezano s nizom upada u kuće u Hollywood Hillsu. U međuvremenu, Sanchez se pokušava reintegrirati u odjel nakon suspenzije zbog upitne uporabe sile, a kapetanica Raydor donosi sudbonosnu odluku u životu svoga posvojenoga sina Rustyja. U gostujućim su ulogama BRANDON BARASH, SAVANNAH LATHEM, SKYLER MAXON i RAUL DIAZ.

4. sez., 2. ep - 26. rujna

Kad mrtvo tijelo ispadne iz prtljažnika na kraju automobilske potjere, Teški zločini moraju razmrsiti veze između kuharske superzvijezde, sredovječnog pedijatrijskoga psihijatra i njegove druge, mnogo mlađe žene, te odvjetnika za bankrote (gostujući glumac PAUL SCHULTZE - Sestra Jackie), čije problematično zastupanje prijeti izbaciti istragu iz tračnica. Rusty i dalje pokušava identificirati žrtvu ubojstva koja se nazivala Alice Herrera, nenamjerno ugrozivši optužnicu protiv ubojice. U povremenim gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RANSFORD DOHERTY i BRANDON BARAS. U gostujućim ulogama pojavljuju se JESSY SCHRAM (Napad s neba), GARRETT COFFEY (Bunheads) i VICTORIA PLATT (Dveri).

4. sez., 3. ep - 27. rujna

Teški zločini istražuju ubojstvo supermodela blisko povezanoga s pompoznim slavnim fotografom (gostujući glumac JAMIE BAMBER – Zakon i red: UK, Battlestar Galactica) koji ne zna za mjeru. U međuvremenu, Raydor i Rusty zadaju zamjeniku šefa Tayloru glavobolju kad oboma uruče sudske pozive zbog njihove umiješanosti u Alicein slučaj ubojstva.

4. sez., 4. ep - 28. rujna

Tijekom svoje prve vožnje kao rezervni policajac Buzz Watson otkriva mrtvo tijelo u kadi hotelske sobe, što ne samo da ugrozi iznimno skupo vjenčanje nego i Flynnov i Provenzin plan da odvedu odjel na utakmicu Dodgersa 4. srpnja.

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u. 

 Tagovi